Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go bez kolorów :/

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Ostatnio odinstalowałem sweetfx aby zobaczyć czy może cyfrowa poświata zadziała ale menu zamiast takie jak było na początku to jest prawie czarno białe wiecie może jak to zmienić  ? 

Opublikowano

Spójność plików gry powinna przywrócić kolory w menu, ale najpierw spróbuj przywrócić ustawienia domyślne w "Obrazie" w ustawieniach gry.

Opublikowano

Przywróciłem ustawienia w menu ale nadal kolory s czarno białe prawie PS.Da się coś zrobić z cyfrowa poswiata ? Ponieważ mam ustawione w nvidii na 100% na pulpicie wszystko ok ale w csie wyglada to tak jakby nie bylo cyfrowej poswiaty 

Opublikowano

Ale to są normalne kolory ;) Wszystko masz dobrze, po prostu przyzwyczaiłeś się do SweetFX

Opublikowano

Tak, jak mówiłem twoje oczy się przyzwyczaiły do SweetFX. Też mam takie kolory w menu.

Opublikowano

Gralem 3-4 mecze na FXie i po wylaczeniu myslalem ze gra jest czarno biala, poprostu oczy sie przyzwyczajaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...