Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się pobudzić.

Gość piotr9821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często jestem zmęczony oraz senny. Chciałbym się jakoś podudzić. Myślałem nad żeńszeniem. Nie wiem tylko jakim dokładnie. Mogą być takżę suplementy diety. Proszę o poradę kogoś kto jest w temacie.

Opublikowano

Wszystko zależy od Twojego odżywiania, pamiętaj też o badaniu np. cukrzyca ma w sobie to coś że człowiek jest senny, nic się nie chce itp :)

Warto się badać, póki jeszcze możesz normalnie funkcjonować i się później nie ograniczać :)

Zajmij się jakimś sportem, pobiegaj wtedy człowiek jest znacznie żywszy :)

Opublikowano

Śpij normalnie tzn staraj się nie spać krócej niż 7h, jak się dobrze wysypiasz to i 6h starczy, ale nie dłużej niż 10 bo wtedy bynajmniej ja czuje się gorzej jakbym miał spać z 5 ;D. Zmień światło w pokoju, możliwe że masz światło ciepłe które relaksuje i nadaje spokojną, senną atmosferę. Światło zimne powinno pomóc. Korzystaj z świeżego powietrza, uprawiaj jakiś sport. Jak masz z tym jakiś wielki problem to może naprawdę warto się zbadać jak to kolega wyżej napisał.

4008f620557c76b9gen.jpg
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...