Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po uruchomieniu

madmax2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowalem gre wszystko ok odpalam  ladsuje sie napis CRYPTIC pozniej neverwinter d&d i robi się czarny ekran.

Nie wiem co robic mojemu bratu na laptopie dziala. Gra zapowiada sie fajnie i zamierzam w nia pograc, alewlasnie nie moge :/

Prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

Witam.

1. Ważne jest to czy grę ściągnąłeś, czy od kolegi na pendrive przeniosłeś.

2. Spróbuj pobrać i jeszcze raz zainstalować.

3. Uruchom jako administrator, lub tez w trybie zgodności.

4. Sprawdź, czy jakiś program nie blokuje neverwinter.

Opublikowano

Po wprowadzeniu modułu się chyba coś popsuło. Miałem to samo po formacie. Włącz grę i poczekaj z 5min powinna się włączyć.

Opublikowano

Tak jak napisał kolega powyżej, odpal grę, zostaw na dłuższy czas, nawet do 15 min. Prawdopodobnie się odpali. Jeżeli problem w dalszym ciągu występuję, to zajrzyj na ich oficjalne forum, może jakaś osóbka tam będzie wiedziała jak pomóc. 

Opublikowano

u mnie calkowita katastrofa,czarny ekran i po chwili napis ze klient gry nie odpowiada,problemy po stronie cryptic a do calego obrazu rozpaczy rozne komunikaty typu blokowanie buforu indesu lub  ,,fatal errordirect 3Dreturned error code D3DERR_DEVICEREMOVED,cokolwiek to znaczy grac nie moge

Opublikowano

Probowalem czekalem bodajze 2 godziny tyle trening trwa i nic zainstalowalem neverwintera 2 raz tym razem ze steam'a i to samo nie wiem co robic. Totalna katastrofa

Opublikowano

Probowalem czekalem bodajze 2 godziny tyle trening trwa i nic zainstalowalem neverwintera 2 raz tym razem ze steam'a i to samo nie wiem co robic. Totalna katastrofa

Mi po każdym patchu włącza się około 20 min, no ale jeżeli faktycznie czekałeś 2h. i nic to coś jest nie tak. Napisz do nich na FP, lub na forum, zapewne pomogą. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...