Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karambit w sql

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, nauczyciel ma prawo zabrac nóz w szkole ( karambit ) mialem go w kieszeni, nie machalem nim, nie pokazywalem, po prostu mialem go do obrony, a ktos pokablowal a nauczyciel wzial i nie oddal :c?

Pasjonat
Opublikowano

siema, nauczyciel ma prawo zabrac nóz w szkole ( karambit ) mialem go w kieszeni, nie machalem nim, nie pokazywalem, po prostu mialem go do obrony, a ktos pokablowal a nauczyciel wzial i nie oddal :c?

Status szkoły - tam powinieneś mieć.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

To na c**j oddawales ? 

Czy to serio taki problem nie oddawac i nie posluchac sie jakis lewaków ze szkoly?

CZy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To paradoks. Z jednej strony Ty postępowałeś nie zgodnie z prawem bo wniosłeś nóż do SQL z drugiej strony on bo dopóki Ty nie zagrażasz uczniom on nie może Ci go skonfiskować

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Po co było się chwalić? ;) Teraz jakiś cymbał na kablował. :v 

U mnie jakby ktoś zobaczył, że po prostu mam nóż przy sobie w szkole, to by był syf jakich mało....

Opublikowano

Bo się nim pewnie bawił i szpanował, jakby go nie wyciągał nikt by nie wiedział. Poza tym skoro go miałeś w kieszeni to po co dawałes? Mogłeś powiedzieć ze nie masz. Teraz masz nauczkę, żeby się nie popisywać.

52287137559562145640.png

Opublikowano

To paradoks. Z jednej strony Ty postępowałeś nie zgodnie z prawem bo wniosłeś nóż do SQL z drugiej strony on bo dopóki Ty nie zagrażasz uczniom on nie może Ci go skonfiskować

Gówno prawda, skoro nie można wnieśc do szkoły noża to nie można, co ma znaczyć to, że nie zagrażał. Wniósł? wniósł. Nauczyciel miał prawo do takiego zachowania, nie cwaniakujcie już tyle.

sygna.png

Opublikowano

czy moze czy nie to nieistotne

Oj istotne istotne ;) Nie miał prawa nie oddać, niech się cieszy, że na tym się skończyło.

sygna.png

Opublikowano

Chwila szczerości - dobrze się stało, że Ci ten nóż zabrali, bo stanowiłeś zagrożenie.

Nie wiem ile masz lat, ale raczej nie więcej niż 18, bo i wtedy nie pisałbyś o tym na takim forum. Idź z matką do szkoły to odzyskasz swoją własność.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Oj istotne istotne ;) Nie miał prawa nie oddać, niech się cieszy, że na tym się skończyło.

niech sie cieszy ze mu wzieli noz :D czlowieku nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz ale nigdy bym nikomu nie oddal mojej wlasnosci i niewazne czy to jest legalne czy nie, a to ze pajac sie chwalil tym nozem przed kazdym to jedyny plus, bo moze sie nauczy, ze "prawdziwi robia to bezszelestnie"

zreszta posiadanie noza jest legalne wiec co by mogli zrobic? wpisac uwage do dzienniczka, wezwac rodzicow do szkoly? 

btw autorze tematu, sprzedawczykowi proponuje wsadzic ten noz do dupy

x

Opublikowano

niech sie cieszy ze mu wzieli noz :D czlowieku nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz ale nigdy bym nikomu nie oddal mojej wlasnosci i niewazne czy to jest legalne czy nie, a to ze pajac sie chwalil tym nozem przed kazdym to jedyny plus, bo moze sie nauczy, ze "prawdziwi robia to bezszelestnie"

zreszta posiadanie noza jest legalne wiec co by mogli zrobic? wpisac uwage do dzienniczka, wezwac rodzicow do szkoly?

btw autorze tematu, sprzedawczykowi proponuje wsadzic ten noz do dupy

posiadanie noza jest legalne, ale wnoszenie go do 99% gimbazjow juz nie, u mnie koles przyniosl gumowa palke zomo kiedys, to mu nauczciel zabral i dal do odbioru przez rodzicow, a to liceum jest lol

ps,pewnie jego matka nawet nie wie o jego nozyku

Opublikowano

Nie chwalilem sie nikomu, przed lekcja mi wypadl ( ale malo kto to zauwazyl i to nie było w szkole), a na lawce spokojnie siedzialem i podeszla do mnie nauczycielka i kazała wyjąc wszystko z kieszeni .

Opublikowano

Nie mogłeś zostawić noża w kurtce ? Przecież był do obrony, gdzie Ty chodzisz do szkoły, że na jej terenie musisz z kosą latać w trosce o swoje zdrowie ? Poza tym kto używa noża do obrony ? Do obrony masz np. gaz, czy nawet pałkę teleskopową, pistolet gazowy, czy zwykły straszak a nie nóż. Nożem się nie broni, nożem się zabija. Zwykłe machnięcie może kogoś życia pozbawić, nie musisz komuś wbić tego noża.

Porozmawiaj z pedagog, bo na pewno wie o całej sytuacji i powiedz, że to był taki głupi wybryk, noże to Twoje hobby, chciałeś pokazać znajomemu nowy zakup i tyle, przeproś za swoje zachowanie, przyznaj że było nieodpowiedzialne i tyle.

Przemyśl swoje zachowanie, bo jest dziecinne, możesz sobie tylko życie spieprzyć. Nawet jak Cię ktoś zaczepi, odruchowo ten nóż wyjmiesz, machniesz, mocno zranisz i ze strachu uciekniesz, a po jakimś czasie zapukają do drzwi panowie ze smutnymi minami. Trochę wyobraźni, jeżeli musisz robić takie rzeczy, żeby zaimponować rówieśnikom to zmień towarzystwo.

Sory za taki post, ale na prawdę, zwykła głupota i życie zjebane na starcie, przemyśl to. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie chwalilem sie nikomu, przed lekcja mi wypadl ( ale malo kto to zauwazyl i to nie było w szkole), a na lawce spokojnie siedzialem i podeszla do mnie nauczycielka i kazała wyjąc wszystko z kieszeni .

Jesteś roślinką podatną na wszelkie docierające impulsy? Nauczycielka nie miała żadnego, powtarzam, ŻADNEGO prawa do przeprowadzenia kontroli osobistej. Jeśli powiedziałaby Ci, byś się rozebrał, to też byś to zrobił?

Do tego jakoś nie chce mi się wierzyć w taką historyjkę, że nauczycielka zauważyła jak wypada Ci nóż, to mało prawdopodobne.

Opublikowano

Lepiej się bić naucz chłopaczku bo prędzej sobie krzywdę zrobisz niż się obronisz... U nas też jest taki kozak, ostatnio miał paralizator i latał za ludźmi. Przypadkowo by serio kogoś jebnął a okazałoby się że ma coś z serduchem i co? A ta śmieszna historyjka że Ci wypadł przed lekcją... Jakim k***a cudem? To ty go luzem w bluzie trzymasz? Gratuluję logicznego myślenia i umiejętności analizowania rzeczy jakie mogą się wydarzyć dzięki twoim popisom. Oddaj nóż mamie, jak się cykasz to sobie załatw gaz pieprzowy...

BTW gdybyś wdał się w jakąś sprzeczkę to broniłbyś się nożem? Serio? I nie próbuj nawet się tłumaczyć że masz patole na dzielni bo prędzej byś spierdolił niż próbował się obronić przed większa grupką.

@topic jak najbardziej miała prawo Ci to skonfiskować. Stwarzałeś zagrożenie bo nawet go przechowywać nie umiesz co dopiero używać. 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Od kiedy do gimnazjum się nosi noże?:D

Przed kim chciałeś się nim bronić? Przed starszymi kolegami?xDD

Ogólnie to twoja wina bo po jakiego c***a nosić kose do szkoły , za dużo się cs'a nagrałeś.

W statucie szkoły masz zazwyczaj że nie wolno nosić przedmiotów stwarzających zagrożenie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co do odpowiedzi wyżej, wypadł mi przed lekcjami, ale nie NAUCZYCIELKA to widziala, tylko jakiś uczeń, który potem podkablował, więc już nie srajcie i nie obrazajcie mnie.

@ No tak, lepiej nie miec nic do obrony, chodzic tak o, ktoś Cie zaatakuje i koniec, rękami to se zwalic mozesz tylko i wyłącznie, a jak ktoś inny ma nóż. W krk co 2 osoba ma nóz przy sobie.

Opublikowano

Co do odpowiedzi wyżej, wypadł mi przed lekcjami, ale nie NAUCZYCIELKA to widziala, tylko jakiś uczeń, który potem podkablował, więc już nie srajcie i nie obrazajcie mnie.

@ No tak, lepiej nie miec nic do obrony, chodzic tak o, ktoś Cie zaatakuje i koniec, rękami to se zwalic mozesz tylko i wyłącznie, a jak ktoś inny ma nóż. W krk co 2 osoba ma nóz przy sobie.

Cóż, Twoja wina, że takie posty lecą

Niewyraźnie to opisałeś, sam siebie możesz winić za to.

Kto z resztą miałby Ciebie atakować w szkole? I skąd takie informacje, że w Krakowie co 2ga osoba ma nóż. A, no tak, z memów...

Z resztą jak nie masz odwagi powiedzieć do nauczycielki, że nie ma prawa urządzać Ci kontroli osobistej to co Ty zrobisz podczas napadu człowieka z nożem na Ciebie, weź już przestań...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...