Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne scinki.

Nocny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem, juz od samego początku kupienia cs:go. Gram sobie np. turniejowego/społecznosciówke i są takie momenty, gdzie scina mi grę na ok. 2-3sek, a po tym obok mnie "pojawiają" się zabici gracze (modele tych graczy, wiecie o co mi biega.). Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Próbowałem spójności plików gry, aktualizacji sterowników, przestawiania ustawień, skanowania pc'ta - wszystkiego, co przyszło mi do głowy. Do tego pojawia mi się także "brak pamięci", gdy odpale cs:go i pogram troche, pomimo tego, że wolne mam ok. 4-5gb ramu. 

Specyfikacja:

Windows 8.1 64bit

Intel i7 4710-HQ

GTX860m

Zintegrowana karta, Intel HD Graphics 4600

8GB RAM

1TB dysk

(lapek).

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

­Sprawdź temperature programem CPU-Z i GPU-Z

Może karta lub procesor Ci się przegrzewają

graphic.png

Opublikowano

Sprawdź czy nie używasz czasem z integrowanej karty graficznej, bo czasem to może być problemem ścinek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, używam tej karty GTX 860M, ale mam rozwiązanie problemu - mój internet ma tak jakby 'przerwy" w przesyle danych, to są jakies 1-2sek i dlatego tak się mi działo. Dzięki za chęci i pomoc.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...