Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który symulator farmy jest najlepszy?

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten najnowszy od techlandu raczej mi nie pójdzie bo spełniam tylko minimalna więc raczej będzie lagowała a ja chce sobie płynnie pograć.

Zależy mi na : 

-dobrej fizyce gry 

-żeby było całkiem sporo modów

Odpada też 2011 bo już grałem :) 

Opublikowano

możesz powiedzieć dlaczego ? 

bo grałem w 2015 od gianta i tak średnio bym powiedział a ten od techalndu spoko wygląda 

Opublikowano

Kiedyś mieli nazwę AGRAR a teraz zrobili FS żeby przykuć większą uwagę i zmylić konsumentów. Po za tym do tego do GIANTSa wyszło tysiące modów, gra w nią wiele, wiele osób i gra na multi działa poprawnie i nie trudno znaleźć wspólnika do gry ;)

Opublikowano

Faktycznie, wersja od GIANTS jest bardziej dopracowana. FS 2015 to lepsza fizyka, ciutkę lepsza grafika i przyjemniejszy interfejs.

Opublikowano

Moim zdaniem z GIANTS'a są trzy najlepsze:

- Symulator Farmy 2011 (bardzo dużo modów, od tej części zaczęły się bardzo rozbudowane modyfikacje)

- Farming Simulator 2013 (dzięki poprzednikowi system modyfikacji jest bardzo dobrze rozbudowany)

- Farming Simulator 2015 (modyfikacje nie są już dobrze robione, Polska scena moderów niestety upadła więc najbardziej polecam ci 13 ponieważ jest więcej modów, przede wszystkim ciekawszych)

W 15 oryginalne maszyny są lepsze od modów oczywiście nie wszystkich ale w większości :/

W 11/13 masz duży wybór modów pod względem zagranicznych i polskich :P

Nie polecam ci kupować innych ponieważ są to syfy typu AGRAR, który jest dosyć słabo zoptymalizowany, mało realizmu a o fizyce to już nie wspomnę.

Łutututu!

Opublikowano

Faktycznie, wersja od GIANTS jest bardziej dopracowana. FS 2015 to lepsza fizyka, ciutkę lepsza grafika i przyjemniejszy interfejs.

Popieram, do tego do FS jest pełno ciekawych modyfikacji :)

­VeIMQWU.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak :P Giants mają najlepsze symulatory, wydają je co 2 lata i poświęcają im dużo pracy dlatego są tak świetne.

Niespodzianka

<

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...