Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Pomoc techniczna i nie słuszny ban

SKMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio logując się w kafejc einternetowej an steam w celu sprawdzenia cyz moge już używać trade ukazał mi się tekst ż emoej konto jest zbalokowane.Pojechałem do domu zalogowałem się na programie Steam iii wyskoczyło mi takie okno:

To konto powiązane jest z przejmowaniem kont Steam innych użytkowników.

To konto zostało oznaczone przez pomoc techniczną Steam jako powiązane w przejmowaniu kont innych użytkowników. To działanie jest naruszeniem warunków umowy użytkownika Steam. Możliwość kupowania, wysyłania prezentów, wymiany, sprzedawania i kupowania przedmiotów na Rynku Społeczności oraz aktywacji numerów seryjnych zostały zablokowane.

Możliwości konta zostały ograniczone.

Jeśli uważasz, że dostarczono ci wiadomość z powodu błędu, skontaktuj się z pomocą techniczną Steam w celu rozwiązania problemu.

Więcej informacji na ten temat: Umowa użytkownika Steam

Bardoz mnei to zdizwiło ponieważ jestem spokojnym graczem nikogo nei oszukiwałem , nie wyłudzałme kont itp. itd. Bana mam na ponad 23 lata.Nie mgoę korzystac z runku , tradów, nie moge zoabczyć znajomych.Napisałem do Pomocy technicznej Steam i mam kilka pytań.

1.Ile trwa przyblizony czas odpowiedzi

2.Czy są szanse na odblokowanie konta

3.Cyz ktoś z was też tak miał

Co gorsza na Steam mam 8 Euro i nci z nimi nei mogę zrobić.mam tylko jedną grę CS:GO i nie ma problemów bym grął rankedy lecz nie widze znajomych  więc lipa..Bardoz przepraszam z błędy ale piszę to małym stresie i zdenerwowaniu proszeo Pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam i jak pomógł wam support? Mi to wczoraj wyskoczyło chcąc odzyskać swoje 3 konto bo ktoś mi je ukradł. Dostałem takie coś na 2 kontach swoje i brata :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...