Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EA wyłącza serwery BF P4F.

logimax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To koniec BF P4F. Na oficjalnym fanpage na facebooku jest napisane, że 15 lipca 2015 roku serwery gry zostaną wyłączone. Kasa, która wydaliśmy na grę zapewne nie zostanie zwrócona.

Stawiajcie znicze [*]

post-818727-0-57574300-1429107856.jpg

Opublikowano

Niby już nie gram jakiś czas, ale tego się nie spodziewałem :( wrócił bym do gry kiedyś, a tak to szkoda tych kilku set złotych :/

@Ziółko. Podejrzewam że w grze zostali tylko starzy wyjadacze, mający kox konta, a więc nie wydający już fundsów i po prostu gra zaczęła przynosić straty.

Opublikowano

Nie no wkurwili mnie tym ,że zamykają serwery.Podejrzewam,że mało osób kupowało founds,a do tego ostatnio strzelili sobie w stopę dając przez jakiś czas nielimitowane supply drop za 1 credits.Dzięki temu niektórzy nabili ponad 2 lata za free podwojenie creditsów.Do tego dużo strzykawek...

No i suty ich całkiem pogrzało...

Bf heroes także będzie zamknięte(chociaż tego mnie nie szkoda)

No i cóż skoro konta też będą czyszczone,więc i też nie będą przenosić kont na inny silnik gry.No i kasy też żadnej nie zwrócą.

Chyba postanawiam w końcu żałosnym cheatom czy też wrogom,którzy mnie nie słusznie oskarżali o cheaty czy nawet mnie banowali tak po prostu z dupy ,że byłem od nich lepszy...

Jak zawsze tępiłem cheaterstwo i nie byłem do tego skłonny tak teraz na pożegnanie zapodajcie jakiegoś dobrego bota.

Cóż jak się żegnać to żegnać z wielkim hukiem no i zrobić niedowiarkom swoje porównanie oO

Czyli granie czysto vs granie na bocie.No bo co innego teraz pozostało ?!?

Opublikowano

To juz wiecie dlaczego dropy były po 1 creditts

No supply drop po 1 credits było w ramach 4 urodzin.Tylko admini nie wpadli na pomysł,że w cliencie gry nie da się zablokować na 4 losowania.Bo teoretycznie miało się tylko kupić max 4 zrzuty.Także w wyniku tego jak to Ea zawsze czegoś nie sprawdzi lub spierdoli zrzuty można było kupować tyle ile miało się creditsów na koncie.

A jakby nie było do tego sobie przeliczcie ile powstało nowych kont do tego z możliwością wygrania wszystkich dobrych lunetek.Gdzie wcześniej na te zrzuty ludzie wydawali ogromną kasę i co do czego nie mieli żadnej lunetki.

Mogliby się ludzie wnerwić i zrobić im jesień średniowiecza na wszystkie serwery gier Ea.Bo jak to ludzie się wypodają nie dawno tydzień temu wydali różne duże kwoty na founds.A oni tak nagle jakby z byka spadli ,że zamykają serwery...

W sumie to też już dawno ludzie przepowiadali zakończenie bf play4free,ale jakby nie było już dawno nie miało być bf-a .A co do czego ile jeszcze cykał.

To tak samo jak przepowiadali koniec Metina,a tu proszę Metin dalej cyka.Tylko człowiek wcześniej sam zakończył... .

Opublikowano

No nic EA jest poprostu beszczelne, szkoda mi tylko tych ludzi którzy wydali sporo hajsu na gre ...

@Edit

Jedynie co mogli by zrobić na koniec to odblokować all bronie, dodatki itd.

Opublikowano

Tego samego dnia będą wyłączone łącznie 4 gry:

• Battlefield Play4Free
  • Battlefield Heroes
  • FIFA World
  • Need For Speed World

Więc w sumie może play4free nie jest samo sobie takie winne, ale pewnie się do tego przyczyniło.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...