Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanko zna ktoś jakieś hacki na sm do virtualmt2?

Kolowet123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "hacki na sm". Jeśli ktoś Ci powiedział, że ma coś takiego, to po prostu Cię oszukał :). Na yt jest pełno filmów prezentujących cheata, który dodaje sm na konto, ale one tak naprawdę  nie działają. Stworzone zostały, aby zdobyć passy kogoś, kto to pobierze. 

Opublikowano

Nie daj się wrobić jestem w 100% przekonany ze ktoś cie oszukuje, nie trać konta przyjacielu na niepewnych programach czy stronach :)

Zgadzam się, pełno takiego syfu i dziadostwa. Na Virtualu działają tylko normalne hacki i mody typu WH i kammer. Na żaden prywatny serwer nie działa coś takiego jak hack na SM. z reguły musisz w takim pseudo hacku podać login i hasło do konta po czym je po prostu tracisz bo dane są przesyłane do twórcy programu który bogaci się twoim kosztem.  Poszukaj może serwera gdzie są normalne ceny w IS , i nie trzeba bulić 500 zł za peta czy zbroję ( patrz jeden JEDEN one UNO TYLKO jeden item 500 zł...)

54169037467327365173.png

Pasjonat
Opublikowano

Hacków nie ma, aczkolwiek działało na globalach (właśnie, działało - bo jak teraz to nie wiem) super rewards i aol.

Na privy nic takiego nie ma i nie będzie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...