Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na zarobek

wuferst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znacie jakies fajne sposoby na zarobek?oplacalne jest wciąż robienie tej cp na 36lvlu?

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Wbij 36/40LvL ,załóż SP1 i idź na komete ,włącz bota na expa +podnoszenie i 100k$ w pewien czas możesz wyciągać.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

W jaki dokładnie?

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Ja znam wiele sposobów na zarobek!

Prosze! :

1. Idź dropać Pióra Anioła na górze krem/lochu shanera

Zalecany lvl -    40/45 - 70+

*Według mnie

2. Zabijanie potworów za które leci 40k+/90k+

Dokładne informacje : https://www.youtube.com/watch?v=yEDwOGoJBrg

3. Na wielu eventach są rajdy z których wypadają boxy które są warte 90k-100k

Zalecany lvl -    20+

4.Robienie rajdu Hengobi & Chenogbi(Nie wiem jak to dokładnie się pisze) i dropnij z niego partnera (Trudne zadanie, nie? :C)

Zalecany lvl -     20-40+

To tyle. 

Opublikowano

Siema znacie jakies fajne sposoby na zarobek?oplacalne jest wciąż robienie tej cp na 36lvlu?

cp 36 lvl? Jeśli masz na myśli sp1 na glacy tak jest to opłacalne aczkolwiek ban  z automatu.Polecam zbierać matsy z ziemi (zawsze coś wpadnie)dropić pióra ,robienie pieczęci cuby/xysa

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam bota z waypointami na np. loch schanera, lub expienie wrózek na groszkach. Nic nie musisz robić a kasa wpada sama, dodatkowo wątpię żeby GM'owie chętnie sprawdzali te lochy, oni to raczej chodzą za minilandem i na groszki.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sposoby zarobku, prosze:

http://www.mpcforum.pl/topic/1414632-spos%C3%B3b-na-zarobek-wszystkie-sposoby-kt%C3%B3re-znam/

@buryzencio

cp 36 lvl? Jeśli masz na myśli sp1 na glacy tak jest to opłacalne aczkolwiek ban  z automatu.Polecam zbierać matsy z ziemi (zawsze coś wpadnie)dropić pióra ,robienie pieczęci cuby/xysa

Może bardziej zrozumiale? "Jest to opłacalne, aczkolwiek ban z automatu". Z twoich słów, wynika to, że jest za to ban z automatu.

Ja to robiłem przez tydzień. Nic mi nie zrobili, a zrobiłem to ok. 70 razy.

--

Opublikowano

Sposoby zarobku, prosze:

http://www.mpcforum.pl/topic/1414632-spos%C3%B3b-na-zarobek-wszystkie-sposoby-kt%C3%B3re-znam/

@buryzencio

Może bardziej zrozumiale? "Jest to opłacalne, aczkolwiek ban z automatu". Z twoich słów, wynika to, że jest za to ban z automatu.

Ja to robiłem przez tydzień. Nic mi nie zrobili, a zrobiłem to ok. 70 razy.

@Reykez Ja już tego nie robię gdy z banowali mi 2 konta na nostale PL :) teraz gram na DE a tak btw sprawdź ban liste czasami są bany za farmienie kostek :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@buryzencio

Już sprawdzam ban Liste!

P.S. Grasz na DE? Jesli grasz na S1, to proszę o kontakt na PW. Możemy razem grać,a  też potrzebuje pomocy w cp 33 xD [Za słabe eq do tego cp mam]

--

Uczeń
Opublikowano

Na 36 lvl to tylko wg. mnie pieczecie cuby i rajdy i tak samo xysy, zarabiasz i repy leci od groma

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...