Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać Vi na jungli?

maki2010

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Popieram up. Nervarien robi dobre poradniki, a co do reszty, to Vi robisz pod offtanka, Trinity buty V, a reszta pod tanka (budujesz się w zależności od gry). Zaczynasz od grompa, później blue, potem red ;) pierwsze bierzesz W, później Q i E, a maxujesz R<Q<W<E ;)

Opublikowano

Ja gram trochę inaczej . Zaczynam od strony Bota . Smituje pierwszy obóz i lecę dalej . Zazwyczaj robię full clear . Co do skilli spróbuj zagrać pod Q, a potem E ( całkiem szybko czyści ) . Na 1 lvl daj W potem E, a na 3 Q, dalej maxuj jak ci się lepiej gra ( Ja gram czasami pod E i efekty są podobne jak pod Q ) . Co do buildu to trinity pierwsze potem buty merce albo mobilitki, a reszta pod enemy team .

Warto również kupic 6 run na CD ( z masterkami masz 10% na start ) .

Opublikowano

Ja gram trochę inaczej . Zaczynam od strony Bota . Smituje pierwszy obóz i lecę dalej . Zazwyczaj robię full clear . Co do skilli spróbuj zagrać pod Q, a potem E ( całkiem szybko czyści ) . Na 1 lvl daj W potem E, a na 3 Q, dalej maxuj jak ci się lepiej gra ( Ja gram czasami pod E i efekty są podobne jak pod Q ) . Co do buildu to trinity pierwsze potem buty merce albo mobilitki, a reszta pod enemy team .

Warto również kupic 6 run na CD ( z masterkami masz 10% na start ) .

Do tego kilka Attack Speedów by się przydało
Opublikowano

runy: armor peny pomieszać z ad. armory, resist i ad na dużych.

masterki 21/9

Zaczynasz od strony Bota (np. golemy>red>blue>gromp>gank. Możliwe, że masz 4lvl. ulepszasz na niebieski item na jungle + jakieś buty albo poty albo mieczyk do czerwonego ulepszenia itema na jungle.  Udajesz sie na drake nie każesz nikomu przychodzić żeby nie zwracać uwagi. Najlepiej jest sie udac z pinkiem bo czasem ward >.<. Robisz drake w około 10min ? Chyba. Jesteście do przodu. po itemku na jungle rush tri force chyba, że nie macie tanka. Zła  pod tanka nie jest ale na moje tri force musi być bo jest troche usseles. Po tri force robisz już tanka. Polecam itemki z jakimiś CD :) Fajnie działa. MAXujesz  R>Q>i tutaj albo W albo E zależnie od ich teamu. Jak dużo tanków polecam W fajnie im zbija armory. Team fight to gg izi. Focus carry ultem Q łapiesz jak najwiecej ludzi albo czekasz do ucieczki. Jeżeli  jesteś już dość tanky to zazwyczaj przetrzymasz  team fight. Osobiście mam nią chyba 300gierek zagranych. Fajny champion, działa w wielu team comp, dużo cc. Ja ją po prostu uwielbiam ^_^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...