Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dying light-gdzie znalezc fajne bronie

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Zamierzam przejsc gre jeszcze raz, nagrywajac na youtube.Przechodzac za pierwszym razem nie uzywalem zadnych modyfikacji.Gdzie moge znalezc jakies fajne bronie na poczatek gry?Czy oplaca sie uzywac modyfikacji np. elektrycznosci(zadaje duzo wiecej dmg?) Wiem, gdzie znalezc korek machete, ale pozyskanie alkoholu na poczatku gry graniczy z cudem.

Opublikowano

Siema.Zamierzam przejsc gre jeszcze raz, nagrywajac na youtube.

Nie warto ponieważ gra jest już dawno po premierze, pewnie dopiero teraz zaczynasz przez co nie masz szans na wyświetlenia.

Czy oplaca sie uzywac modyfikacji np. elektrycznosci(zadaje duzo wiecej dmg?) Wiem, gdzie znalezc korek machete, ale pozyskanie alkoholu na poczatku gry graniczy z cudem.

Te modyfikacje dają bardzo dużo, polecam jakiś mieczyk + elektryk (2-3 stopien).

Eksplorując teren miałem bardo dużo alkoholu, nie wiem w czym problem.

Opublikowano

Nie warto ponieważ gra jest już dawno po premierze, pewnie dopiero teraz zaczynasz przez co nie masz szans na wyświetlenia.

Te modyfikacje dają bardzo dużo, polecam jakiś mieczyk + elektryk (2-3 stopien).

Eksplorując teren miałem bardo dużo alkoholu, nie wiem w czym problem.

Nagrywam glownie dlatego, ze wiele osob z mojego otoczenia jak i moi widzowie prosili mnie o to

Co do samego alkoholu, pozyskales go z cial zombie,czy laziles po jakis sklepach?Jaki jest latwy sposob na poczatku gry zeby znalezc alkohol?

I przykladowo jesli mam korek maczete ktora jedzie 500 dmg, to jesli wrzuce elektryka ile bedzie zadawac?Jak gralem z kolesiem multiplayer to dal mi gonunaba(taka zlota bron) i to mialo okolo dwoch k dmg z elektrykiem.Ale zlote bronie podobno trudno znalezc

Opublikowano

Co do samego alkoholu, pozyskales go z cial zombie,czy laziles po jakis sklepach?Jaki jest latwy sposob na poczatku gry zeby znalezc alkohol?

Nie no, ogólnie łaziłem robiąc poboczne misje (tam masz często gdzieś iść coś zabić/znaleźć to często jest alkohol).

Opublikowano

A jeśli np, ulepszę sobie korek machete i dam elektronikę, to będzie bić jeszcze więcej dmg?Normalnie bije 500, a z elektroniką będzie bić więcej?Chodzi mi o tych większych zombie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...