Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, niski ping, FPS'y w normie i duże lagi ;/

eloziomall2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, a mianowicie. Jakiś tydzień temu cs zaczął się ostro ścinać, stwierdziłem że to może być spowodowane "zasyfionym" dyskiem, więc niezwłocznie zrobiłem format dysków, zainstalowałem świeżego windowsa, pobrałem najnowsze sterowniki itd... Ale nic z tych rzeczy nie pomogło...
W grze mam niski (jak na mój internet) ping - 60- 80, wcześniej nie było problemów z lagami.
Fps'y w normie (Stałe 60)
Komputer nie jest starej daty
Temperatura procesora, grafiki itd.. myślę że jest OK, (>40 °C podczas normalnego korzystania z przeglądarki, zaś podczas gry ~60/65 °C ) Na starszym komputerze temperatury sięgały nawet do 90 °C, po czym komputer się wyłączał - Bez lagowania

Komputer nie jest zakurzony

Dodał do tego, że kiedy lag w grze jest dłuższy to wyskakuje powiadomienie o "braku połączenia".

Kiedy pogram więcej niż 15/20 minut zaczyna się zacinać, nie tylko CS, ale także dźwięk Team speak'a, muzyka itd...
Jeśli ktoś miał taki problem i jakoś na to poradził to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję ;))

Specyfikacje PC:
8 gb ram 1600MHz
Procesor + grafika zintegrowana z procesorem (AMD APU A8 6600k 3,9GHz + HD8570)
Płyta główna MSI A88XM-E35
Windows 7 64bit Home Basic 
Internet kablówka 6mb/s

Opublikowano

ostatnio miałem dokładnie to samo, przeczyść PRZEGLĄDARKE(tak, przegladarke) jakimś Ad Uninstallerem, i sprawdź spójność plików.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Komputer nie jest najgorszy.Możliwe, że coś ci szybko łapie temperature komputera, dlatego te wyłączanie.Też tak miałem.Jeszcze podaj użycie procesora czy jesf powyżej 60?

sds.jpg

Opublikowano

Ad uninstall wpisz w googlach, multum tego wyskoczy. Podalbym odrazu ale z tel pisze

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...