Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NitasXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Gram w cs go, po zakupie przez pierwsze dni gry wszystko było dobrze, problem zaczął się, gdy podczas jednej gry, jakby "wyłączył mi się ekran" lecz dźwięki nadal było słychać, ale zacinały się one. Nic się nie dało zrobić, po restarcie komputera ikony oraz inne części pulpitu zostały ZNACZNIE powiększone. Wtedy zauważyłem spadki fps w cs go, oraz następowanie tego problemu co jakiś czas.. Jednym słowem: grałem mecz, wyłączyło mi monitor jakby, lecz dźwięki było słychać zacinające się, po restarcie powiekszyly mi sie ikony na pulpicie, po przywróceniu ich do normalnego rozmiaru, znow wlaczylem csa. Zauwazylem spadki fps, oraz następowanie problemu coraz częściej.. MACIE JAKIES POMYSLY JAK TEMU​ ZAPOBIEC? BLAGAAAM POMÓŻCIE! :)

P.S: Z OKOŁO 60 FPS Zrobiło mi się około 40-50 oraz wywala mnie tak, jest to bardzo denerwująca rzecz, mam nadzieję mimo to, że od któregoś z Was otrzymam dobrą oraz dobrze sformułowaną odpowiedź.. No to z góry dzięki, oraz powodzenia w wbijaniu rang "kantery" :D:)

Opublikowano

@ OnnPL

Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4300/4500 Series
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+, MMX, 3DNow (2CPUs)
DirectX: wersja 9.0c (4.09.0000.0904)
RAM: 2.00 GB RAM
ilość miejsca jakie mam na dysku (ilość wolnego miejsca na dysku C): 29.2 GB
System operacyjny: Microsoft Windows XP Professional (5.1, kompilacja 2600)

@ OnnPL

myślę jednak, że to raczej nie wina karty ponieważ po zakupie przez 4 dni chodziło wszystko na 60 fps. Problem zaczął się dopiero przy tym black screenie, jak myślicie, format komputera załatwi sprawe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...