Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czerwone oczy jak po mj

Adrian9923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soczewki  czerwone.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał - idź na basen, otwieraj oczy pod wodą i po godzinie pluskania od chloru będziesz mieć czerwone gały, lecz szczypać będzie cie mocno. ^^

P.S. również możesz myjąc głowe oworzyć oczy mając szampon (najlepiej z aloesem) na oczach :D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Odpowiedz dałes w temacie...

Zapierdol dobrego bongosa i styka, nie palisz to ci oczy z orbit wypierdoli.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, pizdo ja nie muszę się chwalić ziomeczkom jak to się zjarałem żeby mieć "szacun", szkoda mi Ciebie.

Eh myślałem że będzie jakiś prosty i szybki sposób xD

perfum w oczy :P

Opublikowano

cebula zawsze pomaga :P i do tego bedziesz mógł coś wszamać :P

Opublikowano

Trzeba sie bardzo mocno wysilić żeby gały sie stały czerwone, stań na głowie niech ci krew zleci do głowy? :D wysil sie jakoś

Czyli będąc w normalnej, stojącej pozycji krew nie dopływa do głowy?

@topic: Zwyczajnie nie śpij przez kilkadziesiąt godzin. Przynajmniej nie będzie ryzyka, że stracisz wzrok z powodu jakiegoś słabego filmu.

Odpal spawarke i patrz na promienie xD

A ty odpal piłę tarczową i uderz ją "z dyńki".

ㅈㅈ.

Opublikowano

­Ciekawi mnie tylko po cholerę to :).

Wiadro.

Albo siedź przed monitorem parenaście h+.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nasyp se piasku.

Ogólnie to wystarczy że przez dłuższą chwilę popatrzysz gdzieś w światło, najlepiej jak uda Ci się wysuszyć oko.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

a po co doporawadzac za darmo do tego zeby oczy byly czerwone? jestes idiota?

wczoraj miałem kaca, obudzilem sie rano i mialem bardzo czerwone oczy jak po dobrym jaraniu, a wiec napij sie i obudz sie rano.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...