Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Górska Dolina

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Przedstawiam Wam kolejną mapkę, wiem że dalej nie są zachwycające moje mapki - bo to dopiero druga - ale będzie dopracowywana jeszcze na pewno :)

Wiem również że nazwa z dupy, ale nie mam pomysłu na nazwę tematu :D

Mapa robiona dla @Dxnek dla serwera Sembia.eu - pojawi się przy reworku.

Zapraszam do oglądania i oceniania.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg

Opublikowano

Cienie brakuje to raz, a dwa, w niektórych miejscach wypadałoby kilka tekstur nałożyć, bo sama trawka to nie bardzo. Mieszaj i dodawaj. Jakieś plamy może też?

Krańce gór przy trawie mi jakoś nie pasują.

Opublikowano

­

Cienie brakuje to raz, a dwa, w niektórych miejscach wypadałoby kilka tekstur nałożyć, bo sama trawka to nie bardzo. Mieszaj i dodawaj. Jakieś plamy może też?
Krańce gór przy trawie mi jakoś nie pasują.

Zauważyłem że w niektórych miejscach cienie niezbyt się wgrywają, popracuję jeszcze nad tą mapką bo mam czas, a jestem amatorem :D

Opublikowano

­no i fajnie, no i c**j, no i cześć.  a tera zapierdalaj robić kolejną a nie się na forum chwalisz. :P

jak na pierwszą taką większa to elegancko Ci to wyszło ale się troche przy tym najebałeś głównie z teksturami bo wybredny jestem, ale git.

Opublikowano

No jak na drugą mapę to widać dosyć duży postęp.

Ogromna różnica przed tą co pokazywałeś ostatnio.

Coś czuje, ,że kilka map za tobą i zaczniesz tworzyć konkretne mapy, powodzenia

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­Dziękuję za opinie :)

Jutro postaram się poprawić cienie itd, następnie zabiorę się za kolejną mapkę.

Opublikowano

­Dziękuję za opinie.

Dzięki opiniom wiem co poprawić i czy podobają się takie mapy, bo głównie raczej gracze zaglądają do tego działu.

Następnym projektem będzie mapa przedstawiająca tematykę lasu, więc można się spodziewać dużej liczby roślinności ^^

Opublikowano
Można by dodać kilka elementów, troszeczkę inaczej niektóre poustawiać. Ale to wedle gustu. Podoba Mi się, dobra robota :)­
Opublikowano

Położenie na screenie drugim chyba najlepsze.

Ale na screenie czwartym zupełnie nie potrzebne to co stoi nad postacią, ten "mur". Kompletnie nie pasuje tak samo jak ta kaplica po lewej stronie czy tam szopa.

Na screenie piątym obok wierzy nie potrzebne te bronie na ziemi, rozumiem jakby była jedna sztuka ale trzy to za dużo, to nie drzewa. :D
Na szóstym ładnie to wygląda z daleka, ale jestem ciekawe czy podczas normalnej jazdy drzewa nie zasłaniają kamery.
Siódmy bardzo ładny.
Ósmy ta góra dziwna i nagłe zakończenie tej drogi, być może jakbyś dobrał inną teksture wyglądało by to lepiej.
Dziewiąty, troche pusto ale w tej części mapy chyba o to chodzi.
Dziesiąty, moim zdaniem za duży spad i mogła by być mała dróżka prowadząca do tych budynków.

#czymajmysjeszczeguluf
Opublikowano

Ładna jak na drugą pracę, ciekawe jak będzie się prezentowała na serwerze.

Czekam z niecierpliwością na trzecią. :D

Opublikowano

­Dziękuję za opinie.

Na trzecią mapkę musicie trochę poczekać bo jak na razie tylko teren sobie z grubsza uformowałem :)

Opublikowano

­

Dobra mapka Algade ;v

shhhhh

Nie podawaj mojego imienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...