Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie pobieranie plików

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam wolnego neta i pobieranie plików to u mnie masakra max 700kb/s a potrzebuję szybko pobrać duży plik na mój dysk. Co myślicie o ściąganiu prze VPS'a? Najpierw ściągnać przez konsole na vps'a a później na dysk, ale z jaką predkością będzie mi się na dysk przesyłać???? Lub jakieś inne sposoby?? prosze szybko o odp :(

Opublikowano

Zmiana usługi dostępu internetu na większą.

To tak jak byś miał stary komputer i pisał że chcesz uruchomić najnowsze gry, i pytał się o jakieś sposoby

Opublikowano

Witam.

Mam wolnego neta i pobieranie plików to u mnie masakra max 700kb/s a potrzebuję szybko pobrać duży plik na mój dysk. Co myślicie o ściąganiu prze VPS'a? Najpierw ściągnać przez konsole na vps'a a później na dysk, ale z jaką predkością będzie mi się na dysk przesyłać???? Lub jakieś inne sposoby?? prosze szybko o odp :(

VPS będzie wysyłał z większą prędkością niż 700kb/s na pewno, ale Ty i tak będziesz pobierał z taką samą jak teraz. Strata czasu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zmiana usługi dostępu internetu na większą.

To tak jak byś miał stary komputer i pisał że chcesz uruchomić najnowsze gry, i pytał się o jakieś sposoby

No właśnie są takie sposoby xD

Opublikowano

No właśnie są takie sposoby xD

To je opatentuj!

Wyjebiesz z biznesu wszystkich producentów podzespołów komputerowych...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To je opatentuj!

Wyjebiesz z biznesu wszystkich producentów podzespołów komputerowych...

Dobra, dobra.. serwis pobierz.biz pobiera pliki na swoje serwery a pozniej mozna z nich sciagac... Ale czy polecacie ten serwis i pobiore z niego szybko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...