Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 na Konsole. Chack?

Czesiekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu posiadam na konsole PS4 diabełka,.Wszystko fajnie pięknie, dopóki nie weszlem na servery publiczne i zobaczyłem postacie ktore biegają z 10,000 paragon lvl i nawalaja jak z kalasznikowa. W tedy gra straciła dla mnie sens... Dowiedziałem sie, ze sa klejnoty ktore dodają do expa za zabicie, wiec pomyślałem ze moze z tad te wys levele. no to sobie levelowalem klejnot powoli dobilem do 30, az tu nagle gosciu rzucił mi ten sam klejnot tylko, ze z ranga 2 000 000... To samo z bronią atk. Po 10.000. Niemożliwe jest chyba, zeby osiągnąć tak duzo bez jakiejś pomocy. Wiec moje pytanie jest proste, powiedzcie mi o co tu chodzi? Czy na wyższym lvl-u mozna takie itemy dropnac, czy to jakis hack, albo kody ? Jak tak to na czym to polega? Dzieki wielkie. (Pisane na wkurwie szybko, sorry za błędy i składnie, ale mysle, ze wiadomo ocb :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...