Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Utracone połączenie

BongoDongo646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sobie zasysam aktualnie 2/6 partów jeżeli chodzi o pliki na internecie.

123

Na tej stronie masz pełny patch w partach. Wystarczy pobrać i podmienić pliki włączyć gta 5 i pobrać jeszcze 400mb i to tyle :D

Dodajemy skany do takich plików //TheGrubyLolek

Opublikowano

No cóż.. musisz zdać sobie sprawę z tego, ile osób pobiera teraz grę. Serwery nie ogarniają i to jest powód tracenia połączenia u Ciebie.

Opublikowano

Tutaj masz dokładny temat. Tam masz opinie na temat linku i czy działa. Sam nie wiem czy mogę was tam odesłać. Pewnie za to kolejny warn mi wleci..

http://gta-five.pl/watek-wolne-pobieranie-patcha-wersji-pudelkowej-rozwiązanie

Tam zobacz przedostatni komentarz. Podrzucił tam użytkownik forum ten link. Wiele osób z niego skorzystało i są różne opinie. W większości są dobre, a drugim to nie działa ale to raczej ich wina bo źle to robią.

Opublikowano

Tutaj masz dokładny temat. Tam masz opinie na temat linku i czy działa. Sam nie wiem czy mogę was tam odesłać. Pewnie za to kolejny warn mi wleci..

http://gta-five.pl/watek-wolne-pobieranie-patcha-wersji-pudelkowej-rozwiązanie

Tam zobacz przedostatni komentarz. Podrzucił tam użytkownik forum ten link. Wiele osób z niego skorzystało i są różne opinie. W większości są dobre, a drugim to nie działa ale to raczej ich wina bo źle to robią.

@Timezpl google sie przydaje, mi wszystko ladnie smiga :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...