Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, aby działały ustawienia średnie

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam dziś do Was pytanie. Mianowicie od czasu kiedy wróciłem ponownie do WoT'a grafika "Standardowa" ,której wszystkie ustawienia dałem na MAX nie przynosi mi zbyt wielkiej uciechy. Grafika jest zbyt blada ,niedokładna oraz pikselowa.

Ustawienia średnie sprawiają że gra w WoT'a czy przegrywam czy ginę na początku przynosi tak czy siak uciechę.

Mój laptop:

4GB Ram

Ati Radeon HD 4330 GRAPHCIS

Pentium® Dual-Core CPU @2.20GHz 2.20GHz

Win 7 ,64 Bit.

Czy są jakieś sposoby abym mógł grać na ustawieniach średni zakładając że rendering 3D dam na 90% i będę grać bez lagów?

Są na ten temat poradniki ,ale wszystkie według mnie mało co pomagają.

Proszę o pomoc.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Wpierw powiedz i co mają lagi do klatek, jeżeli to są dwie zupełnie inne rzeczy?

Odkąd WG zaczęło wprowadzać czołgi w HD (jeżeli oczywiście masz je pobrane) to można odczuć spadek klatek zwłaszcza, że Twój laptop jednak jest na dzisiejsze standardy bardzo słaby.

Na Twoim miejscu wyłączył bym wszystkie zbędne efekty (które zresztą tylko przeszkadzają w grze) jak: trawę, efekty odbić, dym itp a ustawił tylko modele i draw distance na średni/wysoki. Do tego można by było pokombinować z kompresją tekstur co potrafi kilka fpsów (w zależności od kompresji) dodać.

Opublikowano

Ogólnie. Jestem zielony (tak to się chyba mówi xD) w tych sprawach jak widać dlatego proszę wszystko co ważne opisac ;D

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Okej to już rozumiem. Ale te tekstury to mało dokładnie pokazane. Jeżeli możesz trochę bardziej mnie nakierować. I czy mam jakąś pewność że ścinki zmaleją?

Opublikowano

dać wszystko na minimum,  nie oczekuj nie możliwego od laptopa za 200-400 zł bo jest już trup jak na te czasy i musisz się z tym pogodzić.

Opublikowano

Parę lat temu dałem za niego 2k i był na tamte czasy bardzo ,bardzo dobry... Więc sądzę że nie musisz obrażać mojej "maszyny"

Opublikowano

A jaki mod niby? ;) Rozwiń wypowiedz jeśli możesz ,będę wdzięczny. :)

MSI CX600 ;) jak cos

Opublikowano

wpakowałem to tam gdzie trzeba ,ale teraz co dalej? dałem do folderu z modami i nie wiem co dalej. Coś mam ustawić? Bo jeśli nie to różnicy w WoC'ie nie widze.

Opublikowano

wpakowałem to tam gdzie trzeba ,ale teraz co dalej? dałem do folderu z modami i nie wiem co dalej. Coś mam ustawić? Bo jeśli nie to różnicy w WoC'ie nie widze.

Nie widzisz, że tekstury wyglądają jakby były żywcem wyciągnięte z Quake?

Skoro nawet tego nie dostrzegasz a fpsy nie wzrosły to nie ma ratunku dla tego szrotu.

Opublikowano

Wypraszam sobie ;) To że mam gorszego laptopa bo nie widzę sensu wydawania sporej sumy pieniędzy na superowe laptopy które się Wam k***a psują po tygodni to soory ;)

Zauważ że ja w życiu dalej zajdę piczko ,graj ,graj nadal w WoT'a i inne pierdolone gry nie ucz się. byłeś jestes i będziesz chujem chuju

Opublikowano

Wypraszam sobie ;) To że mam gorszego laptopa bo nie widzę sensu wydawania sporej sumy pieniędzy na superowe laptopy które się Wam k***a psują po tygodni to soory ;)

Zauważ że ja w życiu dalej zajdę piczko ,graj ,graj nadal w WoT'a i inne pierdolone gry nie ucz się. byłeś jestes i będziesz chujem chuju

Jeśli Ci takie odpowiedzi jak piszą koledzy wyżej nie pasują to po co ten temat? Chcesz pograć w WoT'a bez lagów to se komputer nowy kup. Jeśli Ci to nie odpowiada to musisz się pogodzić z tym że masz słaby komputer. Taki kupiłeś taki masz -,-

Opublikowano

O trollach, czyli jednej z grup najgorszych użytkowników Internetu, napisano już bardzo wiele. Trollowanie to drażnienie, denerwowanie i obrażanie innych użytkowników, wywoływanie kłótni w Internecie. Typów trolli można wyróżnić mnóstwo – jeśli interesuje Was ta kwestia, zajrzyjcie do Joe Monstera, który ma fajną, zabawnie napisanąEncyklopedię Trolli.

Właśnie pokazałeś swój poziom.

Temat do kosza.

Opublikowano

O kurweee jaki RAGE QUIT, skisłę xD

Zacznijmy, że to Ty jesteś tutaj "gościem" a nie ja, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem na tym forum od wielu lat, więc zachowałbyś swój poziom szkoły podstawowej, ew. gimnazjum dla kolegów a nie obcych ludzi. Nikt Cię tu nie zna ani Ty nikogo tu nie znasz, więc ogarnij.

Poza tym

p-i-e-r-d-o-l-o-n-y

c-h-u-j-u

jeżeli jest to dla Ciebie zbyt ciężkie zrozumieć, że na tym sprzęcie absolutnie nic Ci w dzisiejszych czasach nie ruszy i ktoś w którymś poście pisze już to zdanie enty raz a Ty interpretujesz to jako obrazę osoby to życzę powodzenia w przyszłym funkcjonowaniu w społeczeństwie.

@Juri. Weź to lepiej zamknij albo i usuń bo szkoda gadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...