Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SoloQ exploit premade [nie legendary client]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć udostępniam wam mój plik do podmiany w plikach lola, który umożliwi wam grę w piątkę na soloQ
skanu nie wrzucam bo nie ma co tu skanować wystarczy, że otworzycie plik w Visual Studio gdyż jest on pisany w C# i wszystko co zawarte w pliku będziecie widzieli bez problemu co ten plik zawiera.

Ostrzeżenia: exploit jest banable - sam dostałem po 10 dniach używania bana na 2 tygodnie. 
Wpadłem przez to, że wczoraj podczas gry na exploicie wszedł uptade (przed każdym upem trzeba usunąć ten plik) no i mnie oflagowało.

- jeśli gracie często starajcie się nie grać cały czas z tą samą piątką, ktoś wkońcu zobaczy w match history i prześle ticketa.

skan: https://www.virustot...6e287/analysis/

link: http://speedy.sh/PY32D/ClientLibGame.dat

step by step:

- podmieniamy ten plik tutaj: games\RADS\projects\lol_air_client\releases 0.0.1.140\deploy\lib

- wcześniej skopiujcie sobie gdzieś oryginalny plik o tej samej nazwie (po co o tym zaraz)

-  odpalamy launchera play > pvp > classic > SR 5vs5 > Normal Blind Pick 

- zapraszacie full ludzi, wchodzicie do kolejki akceptujecie i boom jesteście w champion select do rankeda.
-za każdym razem jak bedziesz chciał zagrać normala musisz przywrócić oryginalny plik, gdyż po podmianie będzie to cały czas ranked soloQ.

- po podmianach plikow restart clienta

PS. Jeśli ktoś ma jakieś free fundusze na paypal prosiłbym o PM zbieram na smurfa a szkoda mi kasy bo student biedny. 

Opublikowano

skanu nie wrzucam bo nie ma co tu skanować wystarczy, że otworzycie plik w Visual Studio gdyż jest on pisany w C# i wszystko co zawarte w pliku będziecie widzieli bez problemu co ten plik zawiera.

Nie jest pisany w C#, tylko w ActionScriptcie (czy coś takiego).

Visual Studio nic Ci nie powie. Za to JPEXS już tak ^^

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

up dodalem skan i pozwolilem sobie dodac link gdyz przez pare godzin nic sie nie dzialo jak dodalem skan :)https://www.virustotal.com/en/file/1f7101e37ce9c9374b344622ac73b49da530154d6ac5e1e24e2956ae9106e287/analysis/

Nie jest pisany w C#, tylko w ActionScriptcie (czy coś takiego).

Visual Studio nic Ci nie powie. Za to JPEXS już tak ^^

tak masz rację jak pisalem to myslalem wtedy o exploicie do khazixa którego wtedy znalazłem :)

PS. sorki za double 
Opublikowano

A khazix nie jest tylko na bola?

nie widzę problemu przepisać na L# tak jak EzEvade zostało przepisane :D

PS. Adminstracja L# posiada exploity do co drugiej postaci ^^

Opublikowano

PS. Adminstracja L# posiada exploity do co drugiej postaci ^^

dokładnie to ^ :D Ja zagrałem kilka meczy w piątkę i czwórkę i póki co bana nie mam. Na razie usunąłem żeby problemu nie było.

Opublikowano

Trochę słabo że wrzucono to na tutejszy zwierzyniec ale skoro już do tego doszło - tylko osoba z exploitem dostaje bana (czy perma od razu?) czy cały team?

Tylko osoba czasami za 1 razem możę dać perma czasami tylko na 2 tygodnie więc.

­

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Póki co za legendary clienta dostawała 1 osoba, tutaj pewnie jest podobnie, gdyż wykorzystują podobną regułę. Jak dostanę bana, to na pewno napiszę :).

Pozdrawiam

K2yjCFw.png

Opublikowano

No to kto chce pograć w 5? Napiszcie na PM

btw jak graliśmy na LC poprzednio to cała piątka dostała bany na 2 tygodnie

aaa

Opublikowano

Sorki nie mialem dlugo dostepu do kompa teraz odpisuje. 

Napisz tutaj ;) --> http://www.mpcforum.pl/topic/1386603-szukasz-os%C3%B3b-do-gry-zajrzyj/

Co do tematu, to jak Cię złapią drugi raz na używaniu tego exploitu, to perm ?

Tak za drugim razem leci perm.

Tylko osoba czasami za 1 razem możę dać perma czasami tylko na 2 tygodnie więc.

­

za pierwszym razem za to jest tylko ban na 2 tyg. I nie tylko osoba, która hostowała. Bana mogą dostać wszyscy. Akurat ten plik ma to do siebie ze nie jest wykrywalny jesli usuniesz przed patchem (mi akurat wrzucili mini patcha w trakcie ze skinem teemo dlatego mnie przyłapali) więc tak na chłopski rozum jesli usuniesz przed patchem to za ten plik nie ma banów. Ale jak ktoś zobaczy Twoją historie meczy i będą tam same rankedy z tą sama piątką to wiadomo, że jak poleci ticket to poleci także ban.

Opublikowano

Czy dostał ktoś ostatnio bana?

Dostałem po 8 grach we 3 i to zmieniałem osoby.

Możliwe, że za to iż kupiłem skórki z nie swojej karty kredytowej? I kumpel z tego samego kupił

Opublikowano

Potwierdzone. Dostałem info za co ban i jasno wynika, że "systemy" wykryły. Dziwne bo grałem 2 mecze full piątką i 6 meczów we trójki i już więcej nie pogram.

Nie polecam tego exploita. Banują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...