Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam na stałe do współpracy JEDNEGO youtubera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siema, potrzebuje do współpracy na stałe jednego youtubera, nie chce jakiegoś pajaca co sobie kolegów do komentarzy dobiera tylko kogos kto podchodzi do tego na poważnie i poważnie wykonuje swoją robote a nie na odpierdol byle by łapki były.

Oczekuje minimum 2000 subskrybcji i kanału odpiętego od tego zjebanego friend-MPCforum z youtube co oferuje gówno a nie reklame i jeszcze za to hajs chce, chce kogoś kto nagrywa po swojemu i wybija się na sobie a nie na komentarzach od kumpli. Więcej info na PW na forum ewentualnie na GG: 52775965

Opublikowano

­

W branży Metin2 nie ma osoby która ma dużo subskrypcji, a nie jest w żadnym kółeczku wzajemnej adoracji.

Trochę beka z osób, które kupują taką reklamę, po co kupować u 20 osób po kilka k widzów, skoro reklama u jednego z nich da to samo, bo subskrybują sami siebie. xD

No własnie o tym mówie i tego chce uniknąc i zgarnąć jedną osobe a porządną...

Opublikowano

Czytając miałem sporę wątpliwości czy tworzysz ten temat bo szukasz współpracy albo płaczesz jak dziecko jacy ci yt`berzy to słabi są.

Wydaj więcej kasy to będziesz miał ytberów, co za 20zł chcesz mieć reklame serwera? śmiechu warte.

Kasa=Klasa proste #płacz

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czytając miałem sporę wątpliwości czy tworzysz ten temat bo szukasz współpracy albo płaczesz jak dziecko jacy ci yt`berzy to słabi są.

Wydaj więcej kasy to będziesz miał ytberów, co za 20zł chcesz mieć reklame serwera? śmiechu warte.

Kasa=Klasa proste #płacz

Jasno i wyraźnie Piotrek napisał, że szuka współpracy. Powiedział również, że nie chce przedstawionego przez Niego typu ''youtuberów''.

Opublikowano

Jasno i wyraźnie Piotrek napisał, że szuka współpracy. Powiedział również, że nie chce przedstawionego przez Niego typu ''youtuberów''.

Przecież ja się odniosłem do jego płaczu, co mnie obchodzi że szuka współpracy skoro temat tu jest w stosunku:

70%płacz

30%oferta

@down

xD  xD  xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przecież ja się odniosłem do jego płaczu, co mnie obchodzi że szuka współpracy skoro temat tu jest w stosunku:

70%płacz

30%oferta

Nie nazwał bym tego płaczem, tylko opisaniem czego wymaga od współpracownika i jakich sytuacji by nie chciał.

Opublikowano

­

70%płacz

30%oferta

@down

xD  xD  xD

ale wypierdalaj, widać, że nie potrafisz zrozumieć paru prostych zdań

Oferte odswieżam, jak napisałem wyraźnie nie zgłaszać się do mnie z marnymi kanałami, nie potrzebuje takiej reklamy dodatkowo jeżeli ktoś prowadzi fanpejdze to też mogą być

Opublikowano

­

ale wypierdalaj, widać, że nie potrafisz zrozumieć paru prostych zdań

Oferte odswieżam, jak napisałem wyraźnie nie zgłaszać się do mnie z marnymi kanałami, nie potrzebuje takiej reklamy dodatkowo jeżeli ktoś prowadzi fanpejdze to też mogą być

Te twoje wypierdalaj jest tak samo marne jak ty zerowcu :P

Nie polecam.

Ps chciałbym usłyszeć wypierdalaj od ciebie na ts, głos masz jak dziecko piszczące polecam po mutacji się do mnie zgłosić :P

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wallander, Tream, Sh4ke już niby nie komentuje ale ma własny, Uzurpator ale nie wiem co z jego Thespią. Reszta ta sam syf z gównem komentującym na czele #Thail #Lovisa :3

Opublikowano

Wallander, Tream, Sh4ke już niby nie komentuje ale ma własny, Uzurpator ale nie wiem co z jego Thespią. Reszta ta sam syf z gównem komentującym na czele #Thail #Lovisa :3

No i po co kogoś obrażasz? po pierwsze Lovisa robi to z przyjemności.. dla siebie ona nawet kasy nie chce zazwyczaj za nagrywanie jak się z nią pogada. Zwykłe sm..

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No i po co kogoś obrażasz? po pierwsze Lovisa robi to z przyjemności.. dla siebie ona nawet kasy nie chce zazwyczaj za nagrywanie jak się z nią pogada. Zwykłe sm..

Nie wiem, czy cię obraził czy nie, to jest jego "taka opinia".

Polecam użyszkodnika ! ;D

­

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...