Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout New Vegas-kilka pytań

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytań dotyczących F NV

1 Czy odpalać tryb hardkora? Nie jestem wyjadaczem Fallotów, a NV jest moim pierwszym. Czy wtedy gra będzie dużo trudniejsza? Niektórzy piszą, że bez hardkora ta gra nie jest taka fajna, ja się jednak boję, że to przerośnie moje możliwości i stanie się uciążliwe.

2 W jakiej kolejności grać w dlc, na jakim lvl zacząć i jak się nazywa quest, który zaczyna poszczególne dlc, jakie umiejętności ewentualnie rozwijać?

3 Co sądzicie o tych dlc, które najlepsze i jakim rodzajem rozrywki się cechują, bo np w dead moey słyszałem o tym, że będziemy dużo przebywać w klaustrofobicznych pomieszczeniach?

4 Nie grałem w poprzednie części, wiec nie wszystkie postacie mogę kojarzyć? Czy będę odczuwał jakieś duże braki w związku z tym?

5( To pytanie trochę z innej beczki, ale nie chcę zaśmiecać forum, wiec) Czy jeśli przejdę F NV to opłaca się kupić F3 i jeśli tak to z dlc?

6 Jaka broń lepsza energetyczna, palna, biała? Plazmowa czy laserowa?

7 Na co wpływa karma? 

PS: W grę mam przegrane 23 h,, na razie, więc orientuję się mniej wiecej w rozgrywce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...