Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podczas pobierania patcha zatrzymało się i stoi w miejscu

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem z gta 5, podczas pobierania patcha pobieranie zatrzymało się przy 1.07GB i już od godziny się nie rusza, internet działa wszystko jest ok, pobieranie nagle przestało działać i tyle.

b6b78815.png

Opublikowano

Polecam pobierac stad: 
qwe
Nie mam skanu, znalazlem to na innym forum (gta-f**e.***) Jak ktos chce link do tamtego tematu to PW ;)

Dodajemy skan do plików //TheGrubyLolek

Opublikowano

sprawdzone, jak to zaktualizować?

Wzialem ten link z innego forum, jak chcesz link do tematu to PW. Napisal typo tam tak(torrent nie jest potrzebny, wszystko co jest potrzebne dalem w linku wyzej):

Najpierw więc zatrzymujemy pobieranie przez Launcher Social Club i go wyłączamy. Odszukujemy torrenta, który posiada wybór folderów do pobrania. to czego dokładnie potrzebujemy to folder o nazwie "dlcpacks", którego ścieżka to "update -> x64 -> dlcpacks". Jego rozmiar to niecałe 7GB.

Na torrentach również może wystąpić problem z prędkością pobierania, jednakże i tak utrzymuje się ona w okolicach 100KB/s, więc przy "Rockstarowych" 10-50KB/s jest to o wiele lepsze rozwiązanie. Po kilkunastu minutach pobieranie powinno przyspieszyć do o wiele wyższych prędkości, w zależności jakie łącze posiadamy. Moje to aktualnie 120Mb, więc pobierałem tego patcha z kilku różnych źródeł i zostawiłem po prostu tego, który ściągnął się najszybciej. W moim przypadku trwało to około 30-45 minut.

Następnie robimy kopię zapasową plików z folderu dlcpacks, gdzie zainstalowaliśmy GTA i podmieniamy z plikami, które pobraliśmy. Uruchamiamy ponownie Launcher i tu pojawił mi się zonk - bo wyskoczyło kolejne pobieranie 2.84GB, a powinna wyskoczyć ostatnia łatka o rozmiarze niecałych 400MB. I teraz:

Opcja 1. Jeżeli wyskoczy Wam od razu ta mała łatka (czyli mniej niż 400MB) - powinna pobrać się już o wiele szybciej, po czym sama się zainstaluje i odpali grę.

Opcja 2. Jeżeli wyskoczy pobieranie 2.84GB - znów je zatrzymujecie i zamykacie Launcher. Następnie wchodzicie do folderu gry, gdzie podmienialiśmy "dlcpacks". Wchodzimy dalej w folder o nazwie mpheist i tu oprócz pliku o rozmiarze 2.84GB o nazwie dlc.rpf powinien znajdować się jedno-kilobajtowy plik dlc.rpf.part - robimy jego kopię zapasową i go usuwamy.

Następnie po uruchomieniu Launchera powinna pobrać się łatka z wyżej opisanej opcji numer 1 i gra się odpali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...