Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update "Utracono polaczenie z serverem pobierania. Ponawianie proby"

Hoali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, gdy pobieram ten upade z social cluba, ten ktory wazy 5GB, co chwila mam blad o tresci "Utracono polaczenie z serverem pobierania. Ponawianie proby" Musze za kazdym razem klikac Pauza>Wznow. Jest to irytujace, internet sie nie rozlacza, nie trace pakietow ani nic. Nikt inny w domu z internetu nie korzysta, a ja ogladam telewizje.

Opublikowano

spróbuj zresetować router. i wyłączyć firewalla i wszystkie antywirusy albo coś co mogło by blokować.

Juz nie wazne, to wina R*, kazdy ma pobieranie 40kbs,  i rozlaczenia z serverem.

Opublikowano

Nie jesteś sam :D
Mi pozostało 4godziny do zakończenia pobierania + te rozłączanie więc z 5 godzin zajmie. Muszę wyłączać i włączać launcher gdy się zatnie pobieranie.

Opublikowano

Ta u mnie pisze 2 din i z tym sie chyba zgodze R* mugłby zainwestowac w leprze servery lub wypożyczać jakieś na tydzień jak wychodzi GTA a nie k#rwa robić taki syf. Musze tera czekać w nieskończoność, płacisz za gre a R* się odpłaca zjebanymi serverami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...