Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwa instalacja GTA 5 z płyt?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś koło 1h30min ale też musisz po instalacji pobrać patcha który waży 5gb, jaki ci się uda połączyć z serwerami rockstar na dłużej niż 5 minut to jak by wygrać 6 mln w lotka, a prędkość pobierania zwala z nóg, w moim wypadku orange 10m/s i jak jest połączenie z serwerem max 200KB/s

b6b78815.png

Opublikowano

coś koło 1h30min ale też musisz po instalacji pobrać patcha który waży 5gb, jaki ci się uda połączyć z serwerami rockstar na dłużej niż 5 minut to jak by wygrać 6 mln w lotka, a prędkość pobierania zwala z nóg, w moim wypadku orange 10m/s i jak jest połączenie z serwerem max 200KB/s

Żartujesz sobie? Ja ponad półtorej godziny użeram się z instalacją,a tu jeszcze patch. Naprawde?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Z płytek bardzo szybko. zależy też od komputera

mi koło 40/50 minut. nie liczyłem dokładnie bo byłem w pracy.

kto ci płyty zmieniał xD

Kolega instalował 2 godziny ja od 15min i dopiero 2 płyta a ten patch to tragedia specjalnie kupiłem płyty bo mam slabego neta a ty tyle sciagania xD

Opublikowano

kto ci płyty zmieniał xD

Kolega instalował 2 godziny ja od 15min i dopiero 2 płyta a ten patch to tragedia specjalnie kupiłem płyty bo mam slabego neta a ty tyle sciagania xD

Chyba większość sie rozczarowała z tym. Ja zainstalowałem w godzinkę, od godziny pobieram i dopiero 300mb...

sygna.gif

Opublikowano

@BiToS SERWERY ROCKSTARA SĄ PRZECIĄŻONE kup im lepsze to sobie pobierzesz z prędkością 5mb/s

Co ty Kura nie powiesz ? o.0  nie wiedziałem -.-

Baaa nawet się nie domyślałem 

Opublikowano

Wcześniej pobierało mi z max prędkością mego łącza ~2 mb/s, tak koło 13-14, teraz leci mi około 80-120 kB/s -.-

a co do płytek to około 50 minut leciało :]

• 1 rok później...
Opublikowano

mi też  pobiera raz  po 3.5 mb a raz po 100kb żenada.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi instalowało się 30/40 minut ale to tez zależy od komputera i prędkości dysku twardego, przy takim średnim kompie na GTA5 około 1 godzina i 30 min.

Opublikowano

Wy dwaj patrzcie czasem na daty. Prędkość instalacji w głównej mierze zależy od napędu, który może wszystko spowalniać.

• 1 rok później...
  • miszkurkam zmienił(a) tytuł na Ile trwa instalacja GTA 5 z płyt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...