Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która konsola PS4 będzie lepsza?

Gość From Ej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chce kupić PS4, nie chce mi się szczerze mówiąc jechać 40 km do marketu więc postanowiłam kupić na allegro. Więc wole nową nie używaną bo nie wiadomo czy jest sprawna a każdy pisać może różnie.

Więc która lepsza konsola?

1. http://allegro.pl/nowa-sony-ps4-500gb-pad-dying-light-pl-fv-24h-i5249657156.html

2. http://allegro.pl/konsola-ps4-playstation-4-500gb-bat-hardline-pl-i5263897209.html

3. http://allegro.pl/konsola-ps4-playstation-4-500gb-film-far-cry-4-pl-i5265294295.html

Opublikowano

Uważam, że pierwszy zestaw wydaje się najbardziej korzystny. Dying Light to bardzo dobra gra. Hardline no cóż, zawiodłem się trochę, nie mój klimat lecz gra pomimo średniej grafiki działa płynnie. FarCry4 jak dla mnie średnia gra. Trójka jak dla mnie była o wiele lepsza. Piszę to jako osoba, która grała w każdą z tych gier. Musisz się zastanowić czy jakiś film będzie Ci potrzebny. Osobiście wybrałbym pierwszy zestaw.

Opublikowano

Uważam, że pierwszy zestaw wydaje się najbardziej korzystny. Dying Light to bardzo dobra gra. Hardline no cóż, zawiodłem się trochę, nie mój klimat lecz gra pomimo średniej grafiki działa płynnie. FarCry4 jak dla mnie średnia gra. Trójka jak dla mnie była o wiele lepsza. Piszę to jako osoba, która grała w każdą z tych gier. Musisz się zastanowić czy jakiś film będzie Ci potrzebny. Osobiście wybrałbym pierwszy zestaw.

Filmów ogólnie nie oglądam na konsoli, bo od tego mam satelitę "N" bądź komputer więc film byłby mi zbędny bardziej rozchodzi mi się o grę w zestawie dziękuje za opinie. A jaką jeszcze grę polecasz na Ps4? Bo szczerze jedna gra to za mało. ( ale nie gta 5 bo już na dwóch konsolach grałam w nią ).

Z tych np co wymieniłam

Wolfenstein The New Order

Watch Dogs

The Last Of Us Remastered

Killzone Shadow Fall

Metro Redux

Thief

The Evil Within

The order 1886

Opublikowano

Zdecydowanie The Last of Us. Metro Redux również świetna gra i bardzo tania a dostajemy 2 pełne tytuły. Watch Dogs całkiem ok, ale poruszanie się pojazdami beznadzieja. Thief w porównaniu do poprzednich części kiepsko wypada. Średnio mi się w niego grało. Wolfenstein i The Order nie grałem ale słyszałem, że warto choć nie należą do najdłuższych. Evil Within dobra gierka, jest klimat, flaki latają. Graficznie kiepsko ale w końcu nie to jest najważniejsze. W KZ nie grałem. Od siebie mogę jeszcze polecić Alien Isolation oraz Bloodborne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...