Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rainbow Lasers?! Jak zrobić.

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio do DOr został dodany pewny easter egg, wygląda to tak:

11481134324206642097.png

Po wpisaniu pewnego kodu wyświetli nam się informacja:

20142363641794684871.png

Dodatkowo otrzymujemy tytuł:

66550543840206740362.png

Jedynie co trzeba zrobić to:

1.Wejść na mapę,

2. Zamknąć chat

3. Po prostu wpisać iwantrainbows

HF :P

Opublikowano

Mi nie działa wchodzę na mapę wylaczam czat wpisuje iwantraimbows i nic

i w a n t r a i n b o w s przepisz dobrze bez spacji ani bez niczego. capslock ma być raczej wyłączony [nie sprawdzałem czy działa z włączonym]

i bez "

@UridiumWars_ADM 

Jest jeszcze, że musisz spingować rogi mapy [i to kolejne, 3 osiągnięcie]

I pod koniec wrót puścić fajerwerki i też tytuł dostaniemy, to już 4 więc fajne easter eggi

Opublikowano

jeżeli lecisz na 4-5 w promieniowanie to cie po czasie tepnie w przeciwne miejsce i dostaniesz osiągnięcie

U mnie bez efektu :c

Opublikowano

Mi wszystkie 3 sposoby działają tylko nwm czy ten z fajerwerkami to we wrotach np w zecie czy jak?

"Galaxy gates" no to we wszystkich, tylko nie wiem czy przed końcem trzeba je zostawić czy odpalić i skończyć :v

Opublikowano

spingować rogi mapy ??

Co to znaczy ??

Wchodzisz do grupy, bierzesz ten znacznik zielony z grupy i "pingujesz" [zaznaczasz]  wszystkie rogi

Opublikowano

thugge poprostu zamykasz okno czatu,i tak jak w gta San Andreas wpisujesz - iwantrainbows

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda tylko, że ten wygląd laserów jest na kilka sekund :( Ale wygląd epicki. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, ten wygląd działa do czasu gdy skoczysz przez portal.

Chyba. :P

Niestety mi działał przez bodajże 2 minutki, po czym zniknął. Ale chociaż tytuł jest ;)

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...