Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania co do kart kolekcjonerskich.

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce pisac kilku tematow a mam pare pytan 

1.Skad wziasc karty kolekcjonerskie cs go itp ? Raz mialem to sprzedalem je nie wiem skad je dostalem.

2.Na csgl ciagle zapraszaja mnie scamerzy oczywiscie ignoruje ich :) ale gdy napisalem do znajomego "hi" i nacisnolem enter nie wpisalo sie "hi" tylko link jakis sie wkleil a ja zadnego linka nie wklejalem.

Opublikowano

1. Karty kolekcjonerskie dostajesz za granie w CS:GO oczywiście.

2. Hmmm z tym się nigdy nie spotkałem, sprawdź czy z każdą wiadomością tak jest. Może być tak tylko z pierwszą którą wyślesz. Jak jest tak ciągle przeskanuj kompa.

Opublikowano

Karty dostaje się jednorazowo z danej gry,  jak sprzedałeś to możesz jedynie znowu je odkupić  ew skorzystać z Kreatora Pakietów Kart ale wtedy potrzebujesz klejnoty by otrzymać pakiet kart.

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Karty dostaje się jednorazowo z danej gry,  jak sprzedałeś to możesz jedynie znowu je odkupić  ew skorzystać z Kreatora Pakietów Kart ale wtedy potrzebujesz klejnoty by otrzymać pakiet kart.

­

Guzik prawda, karty cały czas lecą w trakcie gry.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Guzik prawda, karty cały czas lecą w trakcie gry.

Chyba tylko Tobie lecą 

cyphsu.jpg

Dla przykładu. 

Ewentualna możliwość że co roku są one jakoś odświeżane.

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Slyszalem, ze karty wiecej kart dostaje sie po kupieniu mikroplatnosci w grze typu klucze, naklejki. Im wiecej tego kupisz, tym wiecej kart mozesz wydropic.

graphic.png

Opublikowano

Chyba tylko Tobie lecą

Dodany obrazek

Dla przykładu.

Ewentualna możliwość że co roku są one jakoś odświeżane.

­

Mi tez leca po wiecej tylko trzebq albo wymienic na klejnoty albo sprzedac bo nie mozna miec 2 takich samych kart

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...