Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś biegły w stawianiu serwera/edycji plików? Wejdź i pomóż!

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siemanko. Potrzebuje pomocy przy prywatnym serwerze hamachi. Chodzi mi konkretnie o to, żebyś mi wyjaśnił, odesłał do tematów/poradników, w których będzie pokazane jak np. odpalić serwer(maszyne), edytować pliki, ustawić większy exp, drop itemów/ulepszaczy z poszczególnych metinów, mobów itp. itd.

Jestem na etapie, w którym postawiłem już serwer, są to pliki Terenzo. Zrobiłem to z pomocą tego poradnika: https://www.youtube.com/watch?v=roo_GUAZfUs 

Zrobiłem wszystko kropka w kropkę tak jak jest pokazane w poradniku i wszystko działa bez zarzutu. Teraz pozostaje kwestia tego, abyś mi pomógł rozbudować serwer, czyli "upiększyć" pliki, aby ten serwer hamachi był miejscem, w którym będziesz mógł się pobawić, rozerwać i pograć bez bugów. :D

Jeśli chodzi o mnie, jestem początkujący w te klocki, ale szybko się uczę. Chcę stworzyć serwer, który będzie przyjemnym miejscem. Nie ukrywajmy, serwer hamachi pewnie kojarzy Ci się z bugami, syfem i nawet nie masz zamiaru na taki wchodzić.

Także podsumowując, liczę na Twoją pomoc w sprawie edycji plików, odpalenia serwera(maszyny), poruszania się w Navi etc. Wszelkie informacje, szczegóły, detale, które pomogą mi w postawieniu serwera hamachi, na który będziesz chciał wejść po obejrzeniu prezentacji są dla mnie kluczem do stworzenia dobrego priva.

Pytajcie mnie dosłownie o wszystko co będzie Wam potrzebne do tego, aby mi pomóc. Pyk!

Kontakt:

GG 12892539

Opublikowano

Hamachi dzisiaj już nie modne :D ale nie raz wychodzą lepsze serwery hamachi niż dedyki. Życzę powodzenia i na pewno ktoś do pomocy się znajdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...