Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się kółko w myszy zamienić na jakiś inny klawisz?

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Czy da się kółko w myszy zamienić na jakiś inny klawisz?

Mam zepsute kółko w myszy i naprawdę mnie denerwuje jak podczas walki kamera mi świruje. Szukałem w opcjach gry ale nic nie mogę znaleźć. Może jakoś systemowo? Albo coś?

Opublikowano

A nie wystarczy po prostu tego zmienic w opcjach sterowania przyblizanie kamery na inny klawisz ?

Nie ma czegoś takiego

mwheelup i mwheeldown to kolko myszy w gore i w dol.

w configu do sterowania sobie poszukaj i pozmieniaj jesli istnieje taka mozliwosc. ;)

No właśnie taka możliwość nie istnieje

Sprawdź w configu gry.

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem wiedziałbyś, że szukałem w configu gry i nic takiego tam nie ma. A nie tylko bezmyślnie posty nabijasz.

Chodzi o to, że kółko w myszce mam zepsute i jak gram to czasami samo się przesuwa, tzn kamera mi się przybliża i oddala. Kiedy próbuje oddalić to przybliża mi się jeszcze bardziej.

POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ BO CHYBA NIE WSZYSCY ZROZUMIELI. NIE MA TAKIEJ OPCJI W USTAWIENIACH GRY, ANI W PANELU STEROWANIA.

Może jakoś w plikach gry można pogrzebać? Czy coś?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego

No właśnie taka możliwość nie istnieje

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem wiedziałbyś, że szukałem w configu gry i nic takiego tam nie ma. A nie tylko bezmyślnie posty nabijasz.

Chodzi o to, że kółko w myszce mam zepsute i jak gram to czasami samo się przesuwa, tzn kamera mi się przybliża i oddala. Kiedy próbuje oddalić to przybliża mi się jeszcze bardziej.

POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ BO CHYBA NIE WSZYSCY ZROZUMIELI. NIE MA TAKIEJ OPCJI W USTAWIENIACH GRY, ANI W PANELU STEROWANIA.

Może jakoś w plikach gry można pogrzebać? Czy coś?

Gdybyś nie widział podałem swoją propozycję a ty odpisał.o niedzialaniu dopiero teraz. Widocznie inaczej się nie da. Kup nowa myszkę.
b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...