Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Wersja na PC i Steam.

ImLostBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Aktualnie posiadam COD: MW2 na Steamie. Zauważyłem, iż na tej wersji gra ok. ~600 osób i teraz pytanie do Was, czy jak kupie oryginalnego COD'a to ta liczba osób zwiększy się? A jeśli tak, to mniej więcej o ile? A, i jeszcze jedno pytanie, czy na wersji PC (chodzi mi o oryginała) największa ilość graczy w jednej grze to 12 tak jak na Steam czy może więcej?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam ImLostBM.

Opublikowano

Masz mw2 na Steam czyli masz oryginalne i nie trzeba kupować następnego

Czyli chcesz powiedzieć, że w COD: MW2 gra zaledwie ~600 graczy?  :huh:

Opublikowano

Tylko 600 osób? No ale cóż nie dziwie się.Dla mnie COD zakończył się na MW :(

Opublikowano

Dobra, kwestia ilości osób jest załatwiona [choć i tak kupię chyba oryginała i osobiście się przekonam (jakoś nie chce mi się wierzyć, że w MW2 gra tak mało osób )]. A jak jest z ilością graczy podczas jednej rozgrywki? Na Steam'ie jest max 12 osób a jak oglądałem na YT to było troszkę więcej tylko nwm dokładnie ile :/ Prosiłbym o odpowiedź kogoś kto grał i jest pewny na 100% swojego zdania.

Opublikowano

Zależy od trybu w jaki grasz no i od tego czy w lobby nie ma hackera który to zmienia wartość ilości graczy i wtedy nawet 24 graczy gra na 1 hoście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...