Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV problem na steam z Win 7?

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie a więc od razu przechodzę do rzeczy, kiedyś gdzieś słyszałem, że GTA 4 coś na Windowsie 7 źle chodziła, w sensie ludziom podobno ostro ciął się ekran mimo, że mięli super sprzęt. Coś słyszałem, że jakiś patch to naprawiał ale nie o tym ten temat. Czy jeśli kupię GTA 4 na steamie to czy będę miał ten sam problem? będzie mi się ciął ekran? czy takie coś się tylko działo na piracie i mogę spokojnie kupować.

Opublikowano

Było tak na Windowsie 7, ale patch 1.0.2.0 to naprawił.

I pirat i oryginalna wersja będzie działać po zainstalowaniu patcha 1.0.2.0 lub nowszego.­

a te patche mi się automatycznie pobiorą razem z grą oryginalną bo będę kupował w wersji cyfrowej na steam, czy muszę sam ściągnąć je na własną rękę po zainstalowaniu gta?

Opublikowano

Po kupieniu gdy na steama i pobraniu, oraz włączeniu i zalogowaniu się do Windows for live pojawi Ci się informacja, że nieaktualna wersja gry. I będzie tam automatyczne pobieranie.

Możesz także sam pobrać ze strony R*. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200145406-Grand-Theft-Auto-IV-Patch-7-Title-Update-v-1-0-7-0-English-1-0-6-1-Russian-1-0-5-2-Japanese-

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Po kupieniu gdy na steama i pobraniu, oraz włączeniu i zalogowaniu się do Windows for live pojawi Ci się informacja, że nieaktualna wersja gry. I będzie tam automatyczne pobieranie.

Możesz także sam pobrać ze strony R*. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200145406-Grand-Theft-Auto-IV-Patch-7-Title-Update-v-1-0-7-0-English-1-0-6-1-Russian-1-0-5-2-Japanese-

Podziękował.

Wszystko już wiem także do zamknięcia temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...