Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Dostałem bana i nie wiem co zrobić ?

TheNiquilator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemka wszystkim ostatnio w dziale pojawia się dużo zapytań  "Dostałem bana i nie wiem co zrobić ? " aby uniknąć takich tematów zaprezentuje wam za co dostajemy bana permanentnego i czy mamy możliwość apelacji.

Chety- Jest to najczęstszy powód bana permanentnego w Ghost Recon jednakże na tego bana musimy sobie zapracować wspomagaczami typu WallHack,AimBot itp. Jest to ban do którego nie mamy się nawet po co odwoływać bo 99% jest po prostu odrzucanych.

Trooling-Ban permanentny jest nakładany tylko i wyłącznie w skrajnych wypadkach troolingu. Na czym polega trooling w ghost recon ? Otóż troling w ghost recon Polega na rzucaniu np: Granatów pod nogi itp. Do bana możemy się odwołać myślę że szanse są jakieś na to żeby odzyskać konto.

MultiKonta-Ban permanentny odwołać się możemy jest bardzo często odrzucana lecz zawsze możemy powiedzieć że kolega założył konto z naszego komputera

Obraza innych graczy-Ban permanentny nakładany w skrajnych wypadkach od bana możemy się odwołać ponieważ zawsze możemy powiedzieć że gracz nas bardzo denerwował,Troolował itp. Lecz zawsze mieć lepiej nagrane lub mieć po prostu screeny z gry .

4995114391433731194810.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...