Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje serwera w którym potrzebny GM jestem obeznany w grze i umiem urządzać evenciki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahahahahahaahhaah

Tak smiesznego i bezsensownego temtu dawno nie widzalem teamt nie zawiera nic wiec nie ma nawet jak Cie ocenic zadnego doswiadczenia poprsotu ciezko nawet napisac odp. Na drugi raz postaraj sie napisać doświadczenie wiedzę ect. bo nie wiem czy ty to napisales dla jaj czy naprawde.

Opublikowano

­Skoro szukasz pracy jako GM to określ twoje wady zalety, opisz siebie a nie kuźwa piszesz żałosną ofertę, która jedynie nadaje się do kosza.

Wiadomo, nie polecam.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Co ja mogę tutaj powiedzieć...

Tak dużo tego tekstu, że nie idzie do końca przeczytać; bardzo się napracowałeś.

Mówiąc już teraz poważnie, stwierdzam po tytule, że brak Ci podstaw ortografii i interpunkcji - a to powoli staje się głównym wymaganiem. 

Doświadczenia, jak i umiejętności też za pewnie nie masz, bo nic nie jest wspomniane. 

W ogóle ta oferta jest bardzo, bardzo, ale to bardzo słaba. Taka aplikacja to klucz do porażki, a nie sukcesu. 

Nie wiem ile masz lat, ale dobrze Ci radzę: daj sobie z tym spokój, bo się do tego kompletnie nie nadajesz. 

Mimo wszystko życzę powodzenia, ale osobiście nie polecam.

Opublikowano

Szukam pracy jako gm :D

A ja szukam sponsora co mnie utrzyma do końca życia, i co? 

Nie polecam. Zero informacji, taki temat nie powinien przejść przez kolejkę..

­

Opublikowano

O ho ho hahahahha xD Evenciki to nawet osoba początkująca potrafi robić. "Mamusiu kup mi lizaczka, umiem posprzątać pokoik" rozwaliłeś mnie. Nie polecam,

Szukam pracy jako gm :D

to polecam iść do urzędu pracy może coś znajdą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...