Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Jua niedougo otwieram serwer na wlasnym serwerze o parametrach 8x 3,5Ghz i 64 Gb ramu, takich maszyn 3 plus 1 z zabezpieczeniami na ddosy na BangeCord.

Przewidywana reklama do granic 2000 zl.

O serwerze bedzie wiec glosno.

Moje pytanie tylko co byscie chcieli zobaczyc na tym serwerze.

Bo mam 3 autorskie gry + 7 normalnych i jeszcze gotowy hardcore mapki i pluginy na swoim komputerze.

Tylko ae wszystkiego nie moge wsadzic w te serwery, gry jak dobrze pojdzie beda stopniowo dodawane.

do wyboru:

-napewno 1 z danego typu hardcore

trudny min. ban po smierci a 72h

Na 48h

eysy hardcore ban na 44 odbanowanie do 1 zł sms

Wojny gildie

Jeśli chodzi o hardcore to czy ma

byc cobblex  ,

przepalanie dropiącej nether gwiazdy z stowna szansza 0.05 z której jest kox,

vip do kupienia   ,   

różdzki tp na spawn i do goldi

ile trwajacy anty- logout

Surowo i na bierząco będą banowani cheaterzy.

0 lagów

Niestety jak narazie Premium, chyba że coś się zmieni

Na wersje 1.7.4

Profesjonalna i często dostępna administracja

speed run lub strzelanie do wełen odpowiedniego koloru jeżdżąc w wagoniku i każdy ma swój kolor jak trafimy w inną wełne przyspiesza innych jak w swoj kolor to nas przyspiesz, wygrywa ten który 1 dojedzie gdzies tam do mety.

Prosze o opinie i pomysly.

Pytam sie przed bo start serwer bedzie nas kosztowac 6000 zl

Opublikowano

6ooo zł za nic? Jeśli chcesz zrobić "sławny serwer" to zrób coś nowego.. Chwal się maszynami jak nikogo to nie będzie interesowało stawiam że graczy max na te mini gry czy hardcore to będzie 300 graczy więcej nie ma szans, więc nie potrzebujesz aż takich maszyn... To jest moje zdanie, dodatkowo mógłbyś wprowadzić coś nowego a nie to samo co od paru msc. jest na serwerach mc jeśli już inwestujesz takie pieniądze to inwestuj w coś nowego, chyba że te 6 tysi dla Ciebie to nic to proszę bardzo :D

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Postaraj się o dobrych techników i znawców javy, żeby pisali ci autorskie tryby. Wtedy może być głośno, tak to nawet reklama u rezigiusza by ci nic nie dała. 

Opublikowano

tylko że każda minigierka to musze nowy serwer jeszcze 1 dokupic na 6 minigierek.

Oj technik by się przydał.

Pracy mam za dużo i przydałyby się dodatkowe osoby.

Tymbardziej że taki technik dostanie ileś proc z zarobków serwera

myślałem że będą autorskie pluginy w hardcorze, będzie połączony serwer z minigierkami, często i surowo banowani cheaterzy i najlepsze ze 0 lagow no i brak ddosów to zachęci graczy, i oczywiście później duża ilość graczy

oczywiście autorskie gry kilka bedzie

Opublikowano

@matikret

@MEGA OFF-TOP

Najpierw polecałbym się nauczyć składni zdania ,ponieważ zdanie u Pana jest sklejone jakby pisał 9-11 latek.

@temat.

Jeżeli byś przeznaczył tyle na serwer mogłoby się udać. Zainwestuj 4000 w techników ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

wiec co macie na mysli abu duzo graczy przyciągneło, dlatego sie spytalem

Przepraszam za wszelkie bledy i niepoukladana skladnia zdan, jak tak szybko pisze to pisze to co w danej chwili omysle.

Kurcze we wsztstko inwestować.

To wtedy 10 tyś mi nie starczy

Opublikowano

Nie ma sensu inwestować takich pieniędzy. Na start max. 300 slotów. Jacyś dobrzy technicy

@AntyBlezur

Ban na 40h i ub za 2zł

Bez coblexxa i innych bajerów.

Dałbym wersję 1.8 ;)

I może... Serwer non-premium na takich zasadach:

- Premium -> Ranga z + uprawnieniami >> Ranga VIP za mniej

- Non-premium >> Ranga VIP za ileś tam złoty

­

aw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...