Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Centrum - Darmowa Reklama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

jyq73s8kdmk9.png

Witam,

Fanpage Metin2 Centrum oferuje darmową reklamę dla serwerów Metin2 oraz kanałów YouTube

OFERUJEMY

- Darmową reklamę serwera Metin2

- Darmową reklamę kanału YouTube

- Udostępnienie na fanpage ~ 1400 like

- Efekty reklamy na naszej stronie

WYMAGAMY

- Serwer/YouTuber z którym nawiążemy współpracę musi posiadać minimum 200 like/sub na swoim fanpage/kanale YT

W celu reklamy należy skontaktować się z nami pod numer GG: 45155635 lub PW forum

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Musisz reklamować się na wszystkich moich fp?

Jak nie masz sposobu na reklame to kup sobie lajki a nie spamujesz wszędzie linkiem do fp.

Nie polecam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Musisz reklamować się na wszystkich moich fp?

Jak nie masz sposobu na reklame to kup sobie lajki a nie spamujesz wszędzie linkiem do fp.

Nie polecam.

Nie znasz polityki promowania sie na facebooku 

Wszyscy tak się promują.. poza tym napisałem ''udostępniamy?'' czyli zapytałem czy chcesz sie promować nawzajem więc nie wiem o co się spinasz :)

tak poza tym Twój awatar mówi wszystko :D osoby w Twoim wieku jarają się teraz Gangiem Gimbów i tym ich pseudo ''rapem'' 0 skilla

koniec konwersacji. :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wszyscy tak się promują.. poza tym napisałem ''udostępniamy?'' czyli zapytałem czy chcesz sie promować nawzajem więc nie wiem o co się spinasz :)

tak poza tym Twój awatar mówi wszystko :D osoby w Twoim wieku jarają się teraz Gangiem Gimbów i tym ich pseudo ''rapem'' 0 skilla

Śmieszne, polityka promowania to "udostępniamy"?????????????????

Kilka zgłoszeń twojej stronki i zostanie usunięta, o tym też pewnie nie słyszałeś, nie?

Gdzie nie zajrzę, wszędzie twój post, może zamiast żebrać o lajki zdobądź je w normalny sposób.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ale Ty jesteś ciężki..

wiesz co znaczy s4s?

Wszędzie jest mój post bo to przecież logiczne że jak się promować to na pełnej pizdzie na wszystkich fanpagach związanych z metinem żeby tych lajków do mnie wleciało jak najwięcej :)

Także jeśli następnym razem mój post znajdzie się na Twojej stronie to nie żal się tutaj tylko usunąć ten post lub zablokuj mnie na fb :)

Tak poza tym to musiałbym być Tobą lub adminem metin2list żeby kupować lajki na allegro :)

pozdro albańczyku który nigdy nie widział białego na oczy xD

@@@@@ proszę moda o wyczyszczenie tematu z tego albańskiego gowna.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Osobiście stosunek autora do innego użytkownika mnie nie przekonuje, równie dobrze można zacząć temat o Tobie i o Twoich zainteresowaniach. Nic ciekawego w ofercie nie ma dlatego nie polecam :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

­

Ale od Gangu Albanii to Ty się odpierdol koleś :/

Polecam, bo promowania przez fejsa > promowanie przez yt.

Opublikowano

Osobiście stosunek autora do innego użytkownika mnie nie przekonuje, równie dobrze można zacząć temat o Tobie i o Twoich zainteresowaniach. Nic ciekawego w ofercie nie ma dlatego nie polecam :)­

Ogólnie szanuje każdego człowieka i kazdego usera MPC forum ale nie lubie jak ktoś hejtuje bez argumentów :)

Napisałem post na jego fanpage z prośbą s4s, a on mi tutaj krzywi morde jakbym mu pół rodziny wybił :c

Poza tym uważam że mój stosunek i ogólnie moja osoba nie ma żadnego wpływu na ofertę którą przedstawiam.

Udostępnienie za udostępnienie i tyle my się widzieli :)

@topic

po 24h od wrzucenia postu jest średnio 400 wyswietleń

@Dxnek

do gangu nic nie mam :D królowie życia i te sprawy rozumiem bo też jestem królem życia co weekend xD

ale nie podoba mi się że 3/4 gimnazjów w Polsce jara się ich rapem chociaż nie wiedzą o co kaman bo białe to widzieli jedynie na klipach Popka i czasami na google grafika

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No cóż, macie te 1,5k like na FP, więc coś zdziałacie jako darmowa reklama.

Popracujcie trochę nad stroną główną, a będzie jeszcze lepiej.

Polecam. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...