Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie pluginy dodac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bede robil EasySurvival wiec pytam sie was

jakie pluginy na to

Posiadamy narazie:

KamiloCore - Plugin ktory laduje pluginy nasze

- KamiloDrop - Drop ze stone

- KamiloEffects - Efekty z Beacona

- KamiloChat - Plugin na chat /chat off/on/clear

- KamiloTools - Toolsy autorskie 

- KamiloRandomTP - RandomTP

- KamiloClearLagg - Usuwa lagi, usuwa przedmioty z ziemi

- KamiloTnt - Tnt o danej godzninie off/on

- KamiloAntyBot - AntyBoty na serwer

- KamiloMagicChest - Magiczne skrzynki jak skkf

- KamiloTAB - Plugin na TAB do gildi

- KamiloTradeBeta - Wymiana jak na mchc [bETA]

- KamiloStoniarki

Dodano KamiloStoniarki

PS.PLUGINY NIE SA NASZE SA PISANE PRZEZ DevKamiloPL Specjalna wersja dla nas

Posiadamy tez ogromny spawn.

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Było by łatwiej, jakbyś omówił, co dany plugin robi. Np. KamiloChat odpowiada za czat itd.­

Opublikowano

wow jestes taki dobry potrafisz dodawac kamilo do nazw pluginow ...

Bo pluginy sa Autorskie Kamila mojego brata ktory nam je dal..

Było by łatwiej, jakbyś omówił, co dany plugin robi. Np. KamiloChat odpowiada za czat itd.­

Juz omawiam

Opublikowano

wow jestes taki dobry potrafisz dodawac kamilo do nazw pluginow ...

Po co to piszesz? ... Raport poleciał <3

@topic

Stoniarki macie? Może cobblex? Wymyślcie też coś autorskiego :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@_LillyPL_

Myslalem co do jakis nowych craftingow np: BiltzPerla perla ktory ma 100 uzyc czyli mozna niz 100 razy rzucic i potem ci sie konczy

Opublikowano

@_LillyPL_

Myslalem co do jakis nowych craftingow np: BiltzPerla perla ktory ma 100 uzyc czyli mozna niz 100 razy rzucic i potem ci sie konczy

Też fajne rozwiązanie ;) Od myślenia główka nie boli :D

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

­@MaxTheFuck Wyślij parę zdjęć ze spawna. A co do pluginów, to może jakiś na siedzenie na schodkach? Fajny plugin, zawsze się śmiejemy z kolegami jak siedzimy razem na jednym schodku ^_^ Jak nie chcesz robić to polecam ten:

Klik

Sam korzystam i polecam ;)

Opublikowano

@up 

Ale ja chce pluginy na EasySurvival czyli taki jak troche Survival + Gildie

Opublikowano

­@MaxTheFuck No to mówię, jaki polecam. Sam mam Survival+Gildie i z niego korzystam. A co ze zdjęciami spawna?

Opublikowano

Spawn nawet ładny, ale jak dla mnie jeszcze trochę za pusty i za bardzo zielony :D

Spokojnie nasi budowniczy buduja to dopiero 2 dni.

@MaxTheFuck Ładny spawn. Proponuję dodać jeszcze CobbleX, Stoniarki itp., tak jak @_LillyPL_

Dodam napewno stoniarki ale mysle bo kiedys bylo cos takiego na myhard jak kop moze ktos pamieta?

Opublikowano

O mój boże macie ałtoskie plaginy!!! omg!!! to musi być najleprzy server na jakim kiedykolwiek grałem minkrafta!!!

Ale tak szczerze... co gracza obchodzi jakie macie pluginy? czy gra się dla pluginów czy dla zabawy?

Tak naprawdę graczy NIC NIE OBCHODZI co macie na swoim dysku serwera. Gracz przychodzi na serwer GRAĆ, a nie patrzeć jak nazwaliście komendy, pluginy i c**j wie co jeszcze. Dla niego najważniejsza jest rozgrywka na serwerze... Jak rozgrywka jest dobra to nawet te wasze pr0 m4ster formatowanie chatu z jakimś >> czy innymi znaczkami i wiadomości odchodzi w niepamięć. Graliście kiedyś na dobrym serwerze? Przykładowo hypixel, czy mineplex. Wiadomości są tam do d**y, ale i tak gra tam masa ludzi. Po prostu gracze przyszli tam GRAĆ, a nie patrzeć na ich software.

Co to gracza obchodzi czy macie WorldEdit czy jakiś kamilAnnaMaciekAdamJacekJakiesInneImieLubNazwaSerwerWorldEdit. Po co pisać coś co jest, do tego open-source i jest dobre. Przykładowo ten Wasz antibot. Nasz Anti-Bot nie odpowiada, to prosto piszesz issue na GitHub z pomysłem co chcesz zmienić, a ja lub @filippop1 to zmienimy. Proste?, proste. Po co pisać coś co jest?

@AntyBlezur chyba zapomnieliście o KamiloGildie, bo przecież nie możecie użyć FunnyGuilds, bo to nie jest "ałtorski plagin".

#AntyBlezur

Opublikowano

Wyobraznia gimnazjum nie zna granic. Pytajac sie publicznie o takie rzeczy z góry skazujesz sie na porażke.

To nie jest koncert życzeń, nikt Ci nie pomoze w takiej sprawie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No i co? Chciales jakimis gownianymi pluginami sie pochwalic czy zmieniona nazwa w plugin.yml?

to mnie tez rrozjebalo - KamiloClearLagg - Usuwa lagi, usuwa przedmioty z ziemi

usuwa lagi XDDDDD Jeszcze niech skript wpisuje komende /stoplag i /stoplag -c XDDDD

@antyBlezurZawataremSamochoduIpodpisemBlezur

bardzo fajne pluginy, ale uwazaj bo blezur nie lubi pluginow, woli skrypty, bo uzywaja mniej ramóóóoóóóóóóóóoó!!!111111.1oi1o2i192i8912972198212121121r3447657

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...