Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasa dla maga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem ciekaw jaka jest najlepsza rasa dla maga. Dla hordy i tych drugich. Proszę o pisanie wad i zalet co do wybrania rasy. I jestem ciekaw,czy mag robi największe dmg w klasach magicznych.

Opublikowano

to zależy od raciala, ja zawsze humanami nakurwiam bo oni mają najlepszy :D a w hordzie orc bo też ma że Ci zwiększa ap czy coś tam nie pamiętam już, chociaż goblin chyba wystrzeliwać umie ale też tego nie jestem pewien bo nie grałem tym gównem :D także wybieraj humana i orca :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

@Rafino321

to zależy od raciala, ja zawsze humanami nakurwiam bo oni mają najlepszy :D a w hordzie orc bo też ma że Ci zwiększa ap czy coś tam nie pamiętam już, chociaż goblin chyba wystrzeliwać umie ale też tego nie jestem pewien bo nie grałem tym gównem :D także wybieraj humana i orca :D

Zapomniałeś dodać na pvp. Jeżeli chodzi o raciale czysto pod maga, to w ally jest nim Gnom, a w hordzie Belf. Tylko i wyłącznie jeżeli chodzi o tę kwestię. Jednak jeżeli chodzi o tzw. end game, to one nie wpływają na rozgrywkę. No, chyba że racial humana w pvp; to jest wyjątek. Wybierz taką, która Ci się najbardziej podoba.

Opublikowano

Czy jest szansa przetłumaczenia tego na bardziej polski. To jest gwara WoW'a której jeszcze nie rozumiem :).

Pod gwarę można dać tylko i wyłącznie belfa, które jest określeniem blood elfa. PVP - player vs. player. Racial to raczej oczywista oczywistość i oznacza rasowy. Czyli racial traits to cechy szczególne danej rasy.

Tu masz zestawienie. Typowo pod maga to Gnom/Blood Elf/Undead.