Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam doładowanie funduszy PayPal

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić jutro CS GO przez PayPal (od 2 msc brak w mojej miejscowości PSC), nigdy nic nie kupowałem przez PayPal dzisiaj założyłem tam konto i chcę doładować fundusze na PayPal aby móc kupić przez Steam(odblokować rynek) CS GO (Doładowanie portfela 15Euro), kurs euro waha się w okolicach 4.10PLN i mnożąc to przez 15 daje około 62PLN i teraz nasuwa się pytanie czy jest możliwość przelewem bankowym zasilić konto PayPal kwotą 62PLN, czy musi to być okrągła suma jak w przypadku PSC?

Opublikowano

Przepraszam, że spytam, ale właśnie miałem się wziąć na wypełnianie przelewu (wersja papierowa) i na PayPalu przy danych do wypełnienia pisze coś takiego 
"Pieniądze musisz wysłać z rachunku bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko, co Twoje konto PayPal. Imię i nazwisko zarejestrowane na Twoim koncie PayPal to: X"
" Podczas dokonywania przelewu ze swojego rachunku bankowego na swoje konto PayPal użyj identyfikatora przelewów, wprowadzając go w polu tytułu przelewu lub w polu uwag dokładnie w takiej postaci, w jakiej jest widoczny poniżej". Czyli jeżeli nie mam konta bankowego to nie przeleję pieniędzy na PayPal'a?

Opublikowano

@ArTmol Nie przelejesz jeżeli nie masz połączonego z kontem bankowym bo ludzie praliby tak brudne pieniądze, po za tym można by cofać płatności bez konsekwencji, z resztą i tak ludzie często oszukują na allegroi cofają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...