Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką i jak najszybciej wbić reputacje w wod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo noobskie pytanie no ale każdemu się zdarza, chciałbym rozwinąć trading post na 3 lvl, potrzebuje zdobyć achievements [savage Friends], czyli uzyskać u jakiejkolwiek frakcji w dranorze reputacje na poziomie Exalted. 
Jako że nie zagłębiałem się w reputacje na aktualnym dodatku trochę jestem w tyle, tak więc znacie dobry sposób na szybciej uzyskanie reputacji na poziomie Exalted? 

Opublikowano (edytowane)

@Eftar sprawdzę za chwilę, jak tylko dostane się na ashran (kolejki jak za komuny...) Próbowałem wbijać dla Council of Exarchs ale idzie jak krew z nosa, zwłaszcza w małej grupie... (2 tanków i jeden dps)

Wszedłem i się przekonałem ze nie było warto, 10 ally vs 50 hordy(albo więcej), na moim serverze to niestety nie jest dobry sposób.

Edytowane przez maniek1k1
Opublikowano

@Eftar sprawdzę za chwilę, jak tylko dostane się na ashran (kolejki jak za komuny...) Próbowałem wbijać dla Council of Exarchs ale idzie jak krew z nosa, zwłaszcza w małej grupie... (2 tanków i jeden dps)

Wszedłem i się przekonałem ze nie było warto, 10 ally vs 50 hordy(albo więcej), na moim serverze to niestety nie jest dobry sposób.

A czego Ty się spodziewałeś na aszran? To jest mapa do pvp, ale robienie eventów i rare bossów skutkuje zdobyciem fragmentów, które można wymienić na repe i przy okazji dostać honor. Jeżeli poszedłeś do grupy "nemesis", to nie dziw się się, że farmy nie masz.

Z resztą opis 50 hordy vs. 10 ally jetst najlepszy do farmy.

Ja posiedziałem może 2 dni i na aszran miałem maksymalną repe. Jest ona najłatwiejsza ze wszystkich w dreanorze i z przykrością muszę stwierdzić, że skoro na tym CI nie idzie, to z innymi też nie będzie tak różowo, jak uważasz.

Opublikowano

A czego Ty się spodziewałeś na aszran? To jest mapa do pvp, ale robienie eventów i rare bossów skutkuje zdobyciem fragmentów, które można wymienić na repe i przy okazji dostać honor. Jeżeli poszedłeś do grupy "nemesis", to nie dziw się się, że farmy nie masz.

Z resztą opis 50 hordy vs. 10 ally jetst najlepszy do farmy.

Ja posiedziałem może 2 dni i na aszran miałem maksymalną repe. Jest ona najłatwiejsza ze wszystkich w dreanorze i z przykrością muszę stwierdzić, że skoro na tym CI nie idzie, to z innymi też nie będzie tak różowo, jak uważasz.

Jesteś tego pewny że 50 hordy vs 10 ally, gdzie ally  "próbowało" bronić jest to dobry sposób to farmienia tokenów? Uprzedzę twoje pytanie, była tylko jedna grupa i na pewno nie robiła nemesis.

Nie wiem czy ashran ma jakiś podział serverów, bo albo ma i i mój server jest w grupie gdzie nominuje horda, albo trafiam w złym momencie. 

Udało mi się znaleźć dość liczną grupę na Council of Exarchs, bo aż 5 osobową i jeszcze przy pomocy dwóch ludzi z gildii przez 5 godzin udało mi się zfarmić około 17 tysięcy reputacji. Co prawda brakuje mi jeszcze jakieś 40% no ale, jest to o wiele mniej niż wcześniej. 

Opublikowano

Jesteś tego pewny że 50 hordy vs 10 ally, gdzie ally  "próbowało" bronić jest to dobry sposób to farmienia tokenów? Uprzedzę twoje pytanie, była tylko jedna grupa i na pewno nie robiła nemesis.

Nie wiem czy ashran ma jakiś podział serverów, bo albo ma i i mój server jest w grupie gdzie nominuje horda, albo trafiam w złym momencie. 

Udało mi się znaleźć dość liczną grupę na Council of Exarchs, bo aż 5 osobową i jeszcze przy pomocy dwóch ludzi z gildii przez 5 godzin udało mi się zfarmić około 17 tysięcy reputacji. Co prawda brakuje mi jeszcze jakieś 40% no ale, jest to o wiele mniej niż wcześniej. 

Z tego co piszesz, to robiliście farme do gladiatora....

Robienie eventow, czyli abg, aoa, mq i br plega na kompletne czymś innym. Po każdym cd masz resp rarków, z których dropi nawet 70 fragmentów. Dodatkowo dochodzi resp rarków w ringu. Wynosisz około 400 dodatkowych fragmentów. Możesz iść na panthore lub eldera i masz kolejne 140. Ludzie po 5h potrafią wbić exaldted. Różnicą jest, że trzeba wiedzieć, co się robi. Przedział 5:1 jest najlepszy, ponieważ alluchy nie ukradną farmy do repy, jak i cp. Sorry, ale więcej nie chce mi się produkować na ten sam temat.

Opublikowano

Widzę ze nadal idziesz w zaparte albo nie rozumiesz. Wiem na czym polega robienie eventów na ashran. Może i inni potrafią wbić w 5 godzin exaldted na ashran, ale na pewno nie sami bo na 10 noob ally byłem tylko ja skory to robienia eventów a reszta wolała ginąć przez bazą.