Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy serwer do pierwszej serii na YT ;D

MateuszAkaKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim. Polecacie jakiś serwer który nadał by się do pierwszej serii?> Jeden z nowszych, ale żeby nie nagrywał z niego każdy youtuber (serwer Thoria), bo nie ma szans zeby ktoś go obejrzał ;) gdyby ktoś miał jakies propozycje to bardzo prosze ;d

Pasjonat
Opublikowano

Axeria i Erelis również będzie, Asalian się rozkręca, ale bardzo powoli.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Polecam Ci zagrać i nagrac na Virtual. Dużo ludzi oglada sama tam mając 200 subskrypcji nadrobiłam chociaż 18 więcej i dużo wyświetleń

Opublikowano

Polecam ci wybrać jakiś serwer easy/medium. Gdzie jest co robić. Bo jak dopiero zaczynasz to ciężko będzie się tak zorganizować żeby te filmiki miały ręce i nogi, na easy gra się trochę szybciej i jakoś ci zleci ta seria pierwsza i nabierzesz wprawy.

Polecam ci VirtualMT2 (easy/med) , Vesteris (medium)

Opublikowano

Własnie wbiłem na Asalian i jest tam 45 osob online, odechciało mi sie z niego nagrywac ;d dzieki za propozycje VirtualMT2 sie juz pobiera a na vesteris nie bd grał bo wszyscy "więksi" youtuberzy którzy nagrywaja metka maja serie z niego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...