Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

o co chodzi z tym dropem?

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w GO od wtorku i nie do końca rozumiem o co chodzi z tymi Dropami..

Czytałem że podobno w 1 tydzień powinno Ci dropnąć 4 itemy. Czy to prawda?,, Dropło mi olbrzym skin i 2 skrzynie łowcy.

Grałem Dziś z 5 godzin i nic nie dropło. Jak to dokładnie działa.. ile i co mogę dropnąć w ciągu tygodnia. I Jak dropnąć najlepiej i najszybciej

Jeszcze 1dno są serwery publiczne z [FASTDROP] Tego też nie rozumiem.- ktoś wytłumaczy xD:) .

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Dropi 4 przedmioty na tydzień (2 skiny, 2 skrzynki).

Najlepiej i najszybciej wydropić owe itemki wchodząc na serwery do "Idlowania".

Idlowanie, to zdobywanie itemów poprzez AFK .

Itemy lecą nam nawet, jeżeli nie ma nas przy komputerze, albo minimalizujemy grę, i robimy coś innego.

Opublikowano

a o co chodzi z tymi serwerami FAST DROOP ?

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Witam gram w GO od wtorku i nie do końca rozumiem o co chodzi z tymi Dropami..

Czytałem że podobno w 1 tydzień powinno Ci dropnąć 4 itemy. Czy to prawda?,, Dropło mi olbrzym skin i 2 skrzynie łowcy.

Grałem Dziś z 5 godzin i nic nie dropło. Jak to dokładnie działa.. ile i co mogę dropnąć w ciągu tygodnia. I Jak dropnąć najlepiej i najszybciej

Jeszcze 1dno są serwery publiczne z [FASTDROP] Tego też nie rozumiem.- ktoś wytłumaczy xD:) .

Tutaj wszystko masz wytłumaczone .

Drop masz zawsze na koniec gry, serwery z fast dropem są ustawione tak, żeby po 10 rundach kończyła się mapa i wtedy leci drop  
Na normalnych serwerach masz pewnie po 30 rund albo 30min mapa, a taka z 10rundami może trwać z 5/10min
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Średnio na tydzień dropią 4 itemy. Najszybszym i możliwym dropem jest granie różnych trybów gry. Co do Fast Dropu to dla mnie on się nie sprawdził.

Opublikowano

Niestety koledzy, ale nie ma ustalonego dziennego/tygodniowego dropu. 

Wszędzie piszą inaczej, a prawda jest taka

Nie ma ustalonego dropu, na forach Steama jedynie jest napisane że "prawdopodobnie" 4 itemy na tydzień. 

Fast Drops - czyli że zamiast 30 rund masz np. 10. i szybciej poleci drop bo rundy trwają krócej itd.  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...