Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza NAJGORSZA gra ?...

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sezonie 3, gralem Elise, 4 afk w team. Wygralem na Dariusa na topie 10/0, robilem quadry i piata osoba mnie dobijala. Pamietam wszystkie tf sobie na bocie rozgrywalismy. Ponadto 1st time Elise ._. #Prawie win.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

legacki to do mnie było to pytanie ?...

to jest mój stary standard który trzymam od bycia w D3... stare dobre czasy...

obecnie jestem B1 z promocją i 2 wygranymi grami... ( ale nigdy nie ukończę promocji xD )

nie dlatego że nie umiem wygrać jednej gry... a dlatego że lubię Bronzowe myśli i obecnie gram 4Fun :)

nie jest sukcesem zrobić taką farmę kiedy przeciwnicy są afk... 

dodam że jest ona słaba... 12 farmy na 1 minute... do 18 minuty trzeba by mieć 216 abym 

ja uznał że masz dobrą farmę... bo wtedy nie straciłeś ani jednego miniona andrzeja :D

zapewne grasz lepiej niż ja :)... mój skill został "nadszarpnięty" przez to jak obecnie gram xD

chociaż... farmę miałbym większa gdyby nie fakt że właśnie grałem sam... i po 11 minucie już mi się 

nie chciało więc skasowałem mida i wygrałem grę... ogolnie BG i honor cały team przeciwników...

chociaż za tego afka to raporta powinni dostać... ale... niech już mają coś od życia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...