Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupić CS:GO?

RadosnyTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , niedługo będę kupował CS'a GO , tylko nie wiem na której stronie jest najtaniej ,a zarazem bezpiecznie .

Nie chce żadnych ofert z np. Allegro .

Najlepiej jak by płatnością było PaySafeCard .

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

J9rrz3v.png

Opublikowano

Witam , niedługo będę kupował CS'a GO , tylko nie wiem na której stronie jest najtaniej ,a zarazem bezpiecznie .

Nie chce żadnych ofert z np. Allegro .

Najlepiej jak by płatnością było PaySafeCard .

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

A co powiesz na samego steam'a z rynku kupić? Nie wiem aktualnie po ile tam jest cs ale będzie najbezpieczniej i można kupić payem .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Polecam Fabryka kluczy. !! naprawdę sam kupiłem tydzień temu 50 zł PSC. I w 10 sekund dostałem klucz na email !! polecam

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Polecam Fabryka kluczy. !! naprawdę sam kupiłem tydzień temu 50 zł PSC. I w 10 sekund dostałem klucz na email !! polecam

Za 50 zł PSC kupi bezpośrednio grę ze steama.

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

A co powiesz na samego steam'a z rynku kupić? Nie wiem aktualnie po ile tam jest cs ale będzie najbezpieczniej i można kupić payem .

Ja preferuję tylko PSC , chyba że można tą płatnością to bym się tym zaintrygował :)

J9rrz3v.png

Opublikowano

Ja preferuję tylko PSC , chyba że można tą płatnością to bym się tym zaintrygował :)

Steam oferuje wszelakie płatności.

Również Paysafecard.

Tylko że musiałbyś doładować Steam'a za 60 zł ze względu na podatek jaki odprowadzają.

Opublikowano

Steam oferuje wszelakie płatności.

Również Paysafecard.

Tylko że musiałbyś doładować Steam'a za 60 zł ze względu na podatek jaki odprowadzają.

50 wystarcza kolega kupił 5 dni temu za 50 paysafecard

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Wielkie dzięki , ale mam do was jeszcze dwa pytania , żeby już nie zakładać kolejnych tematów :

1. Na jakiej stronie mogę sobie kupić tanio klucze i skrzynki / skiny do CS GO ?

2. Gdzie mogę znaleźć jakieś kody rabatowe na g2a ?

J9rrz3v.png

Opublikowano

Wielkie dzięki , ale mam do was jeszcze dwa pytania , żeby już nie zakładać kolejnych tematów :

1. Na jakiej stronie mogę sobie kupić tanio klucze i skrzynki / skiny do CS GO ?

2. Gdzie mogę znaleźć jakieś kody rabatowe na g2a ?

1.Stimshop.pl Skinmarket.pl

2.Wielu streamer'ów rozdaje takie kody. np: Izak.

Wystarczy wejść na jego kanał: http://www.twitch.tv/izakooo

@Ao_Shin nikogo nie wprowadzam w błąd :)

Opublikowano

g2a.com lub kinguin, jedyne dwie strony godne polecenia,

nie polecam fabryki kluczy, bo ceny są bardziej zbliżone do tych ze steam

1.Stimshop.pl Skinmarket.pl

2.Wielu streamer'ów rozdaje takie kody. np: Izak.

Wystarczy wejść na jego kanał: http://www.twitch.tv/izakooo

nie wprowadzaj go w błąd, iż stimshop.pl okrada ludzi :) youtuberzy grający w csgo byli sponsorowani przez stimshop, przez co promowali ten sklep, gdy ludzie kupowali to kluczy, ani skinów nie dostawali, a pieniądze zabierali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...