Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + mikro

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie. Jestem zielony w tych sprawach, a chce kupić jakieś słuchawki + mikrofon do potrzeb typu ts3, skype, pograć w CS (ale nie jakoś zawodowo, że potrzebuję słuchawek za 5 stów, żeby było każdy ruch słychać).

Fajnie jakby coś znalazło się za 30-50 zł. Najlepiej allegro.

Opublikowano

Słuchajcie. Jestem zielony w tych sprawach, a chce kupić jakieś słuchawki + mikrofon do potrzeb typu ts3, skype, pograć w CS (ale nie jakoś zawodowo, że potrzebuję słuchawek za 5 stów, żeby było każdy ruch słychać).

Fajnie jakby coś znalazło się za 30-50 zł. Najlepiej allegro.

http://www.ceneo.pl/28819552

Ja mogę polecić te , z tej samej firmy co kolega   koleżanka :D u góry ale inny model.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Miałem podobne i się spruły po 3 miesiącach, a potrzebuję na dłuższą chwilę.

Jakieś inne propozycje?

Maxell Retro DJ. Syf typu natec czy tracer nie mają do nich startu. Nic tańszego raczej nie ma sensu. 

Opublikowano

Kup te co ja Ci polecam. Idealny dźwięk. :)

Jeżeli chcesz coś tańszego to te, ale na prawdę 10 złotych nie zbankrutujesz, a jakość będzie świetna. :)

http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-tracer-explode-i5233231985.html

@Rockets

jak można mówić, że gównosłuchawki za 50zł mają idealny dźwięk, hahaha.

dołóz do maxell retro dj i oddzielny mikrofon, inaczej nie ma to sensu.

Opublikowano

jak można mówić, że gównosłuchawki za 50zł mają idealny dźwięk, hahaha.

dołóz do maxell retro dj i oddzielny mikrofon, inaczej nie ma to sensu.

A rozumiesz, że ja chce słuchawki + mikrofon razem i do 50 zł max. Nie potrzebuję jakiś mega, ekstra słuchawek tylko na tą chwilę, że pogadać na ts lub pyknąć z kumplami w CS i tyle.

Opublikowano

A rozumiesz, że ja chce słuchawki + mikrofon razem i do 50 zł max. Nie potrzebuję jakiś mega, ekstra słuchawek tylko na tą chwilę, że pogadać na ts lub pyknąć z kumplami w CS i tyle.

jak potrzebujesz gównosłuchawek żeby tylko były to po prostu kup jakieś z biedronki czy innego sklepu, zamiast zakładać gównotematy.

Opublikowano

jak potrzebujesz gównosłuchawek żeby tylko były to po prostu kup jakieś z biedronki czy innego sklepu, zamiast zakładać gównotematy.

Przykro mi ale nie mam pełno kasy, nie zarabiam i powiem szczerze nie stać mnie na słuchawki za 2stowki i mikrofon za kolejne tyle. Chce po prostu, aby były to normalne słuchawki z mikrofonem razem jak wspomnialem do 50zl.

Opublikowano

Przykro mi ale nie mam pełno kasy, nie zarabiam i powiem szczerze nie stać mnie na słuchawki za 2stowki i mikrofon za kolejne tyle. Chce po prostu, aby były to normalne słuchawki z mikrofonem razem jak wspomnialem do 50zl.

to powiedziałem Ci już co powinieneś zrobić, trudno wydedukować to, że w tej cenie nie będzie różnicy między słuchawkami?

Opublikowano
http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-gamingowe-natec-genesis-h12-i5128585758.html

Proszę bardzo, są świetne. :)

Sama je mam, 3 dni temu kupiłam.

@Rockets

http://www.ceneo.pl/28819552

Ja mogę polecić te , z tej samej firmy co kolega   koleżanka :D u góry ale inny model.

Świetnie, że te słuchawki + mikro, które poleciliście są według opinii do kitu. Czytałem i ludzie skarżą się, że w tych pierwszych jest problem w ogóle podpięcia mikro, bo nie działa, a w drugich ponoć słabo słychać dźwięk jak i cicho nagrywają. Możecie jakoś się odnieść do tego?

Opublikowano

Czy ktoś tu podałsprzęt za 400zł ? Kup w takim razie używane Maxelle, może od razu zmodowane wyrwiesz i jakiś tani doczepiany mikrofon. 

Opublikowano

Świetnie, że te słuchawki + mikro, które poleciliście są według opinii do kitu. Czytałem i ludzie skarżą się, że w tych pierwszych jest problem w ogóle podpięcia mikro, bo nie działa, a w drugich ponoć słabo słychać dźwięk jak i cicho nagrywają. Możecie jakoś się odnieść do tego?

''za 50zł chcę sprzęt równy takiemu za 500zł, inaczej nie kupuje'' ~rockets

Opublikowano

Nie kupuj sluchawek z mikrofonem bo po pierwsze nie wygodne a po drugie z tego co zauwazylem to szybciej sie psuja. Ja mam sluchawki za 35zl i nie potrzebuje jakiegos gowna przereklamowanego za 300zl. Na allegro moze taniej kupisz, fajnie graja wszystko slychac. Na dodatek mozesz sobie program do poprawy dzwieku pobrac.

Z Panasonica (Podam model jak wroce do domu)

Opublikowano

Nie kupuj sluchawek z mikrofonem bo po pierwsze nie wygodne a po drugie z tego co zauwazylem to szybciej sie psuja. Ja mam sluchawki za 35zl i nie potrzebuje jakiegos gowna przereklamowanego za 300zl. Na allegro moze taniej kupisz, fajnie graja wszystko slychac. Na dodatek mozesz sobie program do poprawy dzwieku pobrac.

Z Panasonica (Podam model jak wroce do domu)

Dział "pierdolenie" znajduje się gdzie indziej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...