Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE ! CZY WEJDIE CS GO

KRZYSIU14010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc pisze znow kiedys napislem czy wejdzie i nie dostalem odpowiedzi znaczy byly ale nie pewne

czy wejdzie mi cs go abym gral z kolegami tak bez lagow

KOMPUTER

4GB RAM

PROCESOR 2X 2.0 E4400

NVIDIDA GeForce 9500 GT (1gb )

WIN 7 64

Wiem moze nie za dobry komputer no ale coz , licze na pewne odpowiedzi bo mam pieniadze i chce sobie z kolegami pograć !.

Opublikowano

nieznam sie na tym  TenStylowy napisz cczy bedzie dzialac:) prosz:ED

Musisz dokładnie poczytać , wgłębić się w temat . Tak po za tym jeżeli zastosujesz się tych wszystkich działań będzie działać wszystko na low , i ścin nie powinno być.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Temat nadal aktualny za najlepsze dam  , ten stylowy tez ci dam bo probojesz mi pomoc a ja niemam narazie czasu aby sie w to wczytac a chce kupic dzis lub jutro i to na tyle ! wiec pisac nawet na low da sie pograc przeciez ale zeby scin nie bylo pisac wasze opinie

Opublikowano

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...