Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Skill" na Dotabuff

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy mnie to nie interesowało, ale znajomy coś kiedyś mi o tym mówił. Podobno to wynika z Twojego jak i członków druzyny MMR.

Normall Skill < 3200 MMR

High Skill od 3201 MMR do 3799 MMR

Very High Skill > 3800 MMR

Nie pamiętam dokładnie czy tak wyglądała ta rozpiska, no i przy rankedach będziesz mieć stały skill czyli taki ile wynosi, twój mmr natomiast z normalami może być różne bo różnych ludzi Ci może dobrać i czasem wyskoczy Ci normall skill a czasem vh skill ;)

Opublikowano

Nigdy mnie to nie interesowało, ale znajomy coś kiedyś mi o tym mówił. Podobno to wynika z Twojego jak i członków druzyny MMR.

Normall Skill < 3200 MMR

High Skill od 3201 MMR do 3799 MMR

Very High Skill > 3800 MMR

Nie pamiętam dokładnie czy tak wyglądała ta rozpiska, no i przy rankedach będziesz mieć stały skill czyli taki ile wynosi, twój mmr natomiast z normalami może być różne bo różnych ludzi Ci może dobrać i czasem wyskoczy Ci normall skill a czasem vh skill ;)

Bo mam pare takich gier, pare takich gier.I nie wiem od czego to zalezy, ostatni High Skill gralem tydzien temu (wut??). Czy np jak kumpel ma 3.8k mmr i ja z nim gram Rankeda to mam Very High Mecz?

61093c6efb.png

Opublikowano

Dokładnie nie jestem pewny, ale prawdopodobnie jeżeli grasz z kumplem, który ma taki MMR jest szansa, że mecz na dotabuff będzie miał oznaczenie VH Skill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...