Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do ~1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy moglibyście pomóc w wyborze telefonu do kwoty 1300-1500zł? Jaki telefon najlepszy do tej kwoty i dlaczego? :)

jKg5ueJ.png

Opublikowano

Osobiscie wybrałbym LG G3 - ciekawy interface, nietypowy układ klawiszy - bardzo szybko się przyzwyczaisz i są super wygodne. W miare dobry aparat - to jest mankament tego telefonu. Dosyć czysty soft, pewne aktualizacje systemu.

Ewentualnie poszukaj Sony Z'tek.­

Opublikowano

Jeżeli to musi być android to wyżej masz dość sensowne propozycje, jeśli jednak bierzesz pod uwagę inne systemy to mogę ci polecić jakąś Nokie, najlepiej którąś z tych:

-Nokia Lumia 930

-Nokia Lumia 830

-Nokia Lumia 735

YWs0T7n.png

Opublikowano

Osobiście wolałbym androida jakoś Windows Phone do mnie nie przemawia. A telefon do 1000zł to jaki byłby najlepszy? :) I co sądzicie o LG g2?

jKg5ueJ.png

Opublikowano

Przydałoby się jeszcze żebyś podał jaka przekątna ekranu i jaki aparat. Jeśli lubisz te cale selfie czy jak mu tam to 735 ma 5 mpix aparat przedni.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Znaczy chciałbym co najmniej 4.5''. I wolałbym zostać przy Androidzie, aktualnie mam S3 mini i jakoś android to android :P I wrócę do pytania co sądzicie o G2? I pytanko mam co sądzicie o kupowaniu na allegro bo znalazłem aukcje z tym G2 ( http://allegro.pl/oryginalny-lg-g2-d802-16-gb-czarny-bialy-i5122858651.html) i chyba mi się coś za tanio wydaje czy może to jakaś ściema czy naprawdę wszystko jest ok?

jKg5ueJ.png

Opublikowano

Trudno powiedzieć co do aukcji. Odbicie kupuje tylko w sklepach lub na olx. A co do G2 telefon fajny, wygodny, interfejs nie zapchany przez producenta, ogółem telefon fajny. Jeśli cię stać śmiało możesz co kupić.

YWs0T7n.png

Opublikowano

No właśnie też ta aukcja jakoś mi się niestety za tanio wydaje :c no a jeszcze jedno pytanie zadałem wcześniej, tzn. telefon do 1000zł - jaki najlepszy? :)

jKg5ueJ.png

Opublikowano

­Do 1000zł:

SOny Z1,

Xiaomi Note LTE,

LG G2 - ten o którym wspominałeś pochodzi z Chin - szukaj droższych opcji ale z europejskiej dystrybucji,

Samsung Galaxy 4,

Moto G 2 generacji - segment niżej niż wymienione wyżej telefony

Opublikowano

Posiadam LG G2. Super telefon. Przeglądałem wszystkie w cenie ~1000zł i postanowiłem go kupić i nie żałuję. Ma wszystko co trzeba, ekran 5.2 cala full hd, 3000 mah bateria trzyma naprawdę długo, Lolipop 5.0 (za kilka dni) itp. itd. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia.

Co do kupna telefonów:

- Bierz telefony tylko z POLSKI. Do cen z Wielkiej Brytanii i Chin należy doliczyć cło, a również nie będzie gwarancji.

- Telefony kupuj tylko z Europejskiej dystrybucji bez brandingów.

- Telefony bierz tylko z fakturą VAT PEŁNĄ tzn. 23%. Nie patrz na telefony z fvat marżą lub paragonem (chyba, że chcesz powoływać się na niezgodność towaru z umową i pieprzyć się ze sprzedającym, zamiast odesłać do serwisu zewnętrznego).

- Jeśli kupisz fvat 23% od razu żądaj wbicia numeru IMEI na fakturę.

Jak masz jakieś pytania co do LG G2 to kieruj je do mnie. G3 nie polecam, bo przez ekran QHD ścina gry.

Posiadam wersję White 16 gb i powiem szczerze, że bardziej podoba mi się niż black.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...