Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty nie działają, zielony napis l# jest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaznaczony inject i wszystko co potrzebne. Oprócz tego wyskakuje mi taki błąd: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/345191428243019422464.png
Próbowałem odinstalować visuale, framework itd i instalować ręcznie od nowa co nie pomogło, jak i również programem AIO Runtimes i też nie pomogło. Ciągle ten sam błąd przy ładowaniu do gry i zero reakcji na "F5" w grze itd. Instalowanie L# od nowa nic nie daje. Dodam że w %appdata% nie widze folderu LeagueSharp. Wie ktoś jak to rozwiązać? Pozdro

Opublikowano

Kolega miał to samo wczoraj czy tam przedwczoraj :D

Rozwiązaliśmy to tak:

1. Usuń LeagueSharpa

2. Wejdź w %appdata% i usuń folder LSxxxxxxxx ( Zamiast x-ów  będziesz miał jakieś literki i liczby )

3. Zainstaluj LeagueSharpa na jakiś tam dysk np. w takiej lokalizacji E:\LeagueSharp ( była to przykładowa lokalizacja i możesz to zrobić na innym dysku i o innej nazwie folder sobie dać )

Mam nadzieję że pomogłem i liczę na $5000 do jutra.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nie wiem chłopaki, który z was mi pomógł, ale zrobiłem dokładnie wszystko co było możliwe od nowa, razem z AIO runtimes i tym co napisaliście i śmiga ;)
 Macie lajki ode mnie, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...